"çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor." -how i met your mother

Impulse tartışma forumu

Tüm Forumlar > Impulse > Dizi Hakkında

yeni konu aç Dizi Hakkında

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Dizi 2008 yılında çıkan Jumper adlı filme gönderme olarak çıktığını söyleyebilirim. 1.Sezonu oturaklı olarak izledim. Başrol de ki bayan arkadaşımız gayet iyi rol çıkartıyor fakat dizinin bir kaç bölümünde ki dialoglar size fazlasıyla sıkıcı gelebilir. Lakin dizi 1.sezonda olmasına rağmen beni açıkça sürükledi. Sex scane gibi sahnelerin altında fazlasıyla 25.kare yaşayabilme durumunuz bulunmakta haberiniz olsun. Onun dışında oturup izleyebileceğiniz bir dizi emin olun pişman olmazsınız.

Açıkçası ben bu diziyi fantastik bilim-kurgu olduğu için izlemeye başlamıştım ama çoğu bölümler öyle hissedemiyorsunuz daha çok aksiyon falan 1-2 bölüm hariç hiç sıkılmadım sezon finali de güzeldi eğer çok bir beklentiniz yoksa ve boş saatlerinizde zaman geçsin diye izlemek istiyorsanız bu diziyi öneririm.

UMARIM 2.sezon onayı almaz :D

İlk sezonda dizinin hikayesinin temelini oturttu. Devamında daha çok teleport üzerinde durulursa tadından yenmez :)

2. sezon onayını aldı

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık