"başkalarının düşüncelerini dinlemekten kalbinin sesini duyamıyorsun." -supernatural

Iron Fist tartışma forumu

Tüm Forumlar > Iron Fist > Dizinin ön gösterimdeki yorumların kötü olması

yeni konu aç Dizinin ön gösterimdeki yorumların kötü olması

Dizinin ilk gösterimde eleştirmenlerin kötü yorum yapması hakkında düşünüyorsunuz. Cidden sizce dizi kötü bir şey olacak? Acıkcası ben ümitliydim ama şimdi biraz çekingenim dizi hakkında. Iron fist en kötü netflix ortaklığı hatta en kötü marvel dizisi olduğunu söylüyorlar.

Dizi elbet bir kısım kitleye göre güzel bir kısım kitleye göre kötü gelebilir şahsen ben izlemiyiceğim ama Flash ve arrow gibi boş diziler izleniyor ise bu hayd hayda izlenir tabi bir Daredevil etmez orası ayrı. İşin içinde netflix var bikere iyi olabilir

Bu tür diziler genel anlamda ya çok iyi ya çok kötü olarak eleştirilir. Umarım biz çok iyi olarak eleştiririz.

6. bölüm itibariyle yazdığım şeyi burada da paylaşmak istiyorum izninizle..
"Vallahi buraya kadar izledim gerisine de bakacağım tabii ki. Ne yazık ki bu dizinin ayarı arrow(ve türevleri) dan öteye değil. Gönül Dare Devil tarzı bir şey beklerken maalesef dövüş koreografileri arrow ve flash tarzı (ah o gözümüzü bozan o yakın çekim oynak kameralar yok mu), senaryoda ise gene "Zengin çocuk neler çekti vay be" adlı dramayı gözümüze gözümüze sokan nadide bir yapım.. Durun hemen kızmayın ama beklentim daha büyüktü, maalesef kabak çekirdeği yanı dizisi çıktı ne yapayım..."

Dörtlemenin açık ara en kötüsüydü. En çok sevilen karakterlerin başında gelen adam bu kadar salakça anlatılamazdı. Hele o iki mal kadının durmadan her şeye karşı çıkması bende ya şu sahne bir bitseydi durumunu ortaya çıkardı. Emin olun arrow ve flash bile daha kaliteli

ben gayet beğendim başarılı bir dizi biraz eksikleri var sadece ama şunu söyliyim Jessica Jones'dan çok daha iyi ve gerçekten de ön gösterimdeki yorumlar berbat bence abartmışlar

Bence Luke Cage dizisinden daha iyi o kadar eleştirinin abartı olduğunu düşünüyorum tabiki daredevilin yanından geçemez ama 2. sezon itibari ile çok daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum aynı daredevil 2 gibi

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık