"Hayvan gibi şiy yapıyosunuz yav.." - Malkoçoğlu Firar

Iron Fist tartışma forumu

Tüm Forumlar > Iron Fist > Hiçbir şey bilmiyorum

yeni konu aç Hiçbir şey bilmiyorum

Ya bu netflix dzi sitesi olan netflix dimi bide bunlar birleşmiş falan diyolar bunun konusu ne şimdi amacı ne marvelin hangi tarafından bu biri anlatabilir mi

dostum marvel dediğin şey bir çizgi roman firmasıdır bu firma şu ana kadar binlerce karakter yaratmıştır netflix den tut fox ,sony gibi firmalrada bu karakterleri satın alarak film ve dizilerini çekiyor normalde firmaların bir birlikteliği yok ama marvelin sinema dünyasıda dizi dünyasıda çok güzel ilerlediği birçok kişi tarafından sevildiği için sinema dünyasındaki avangers yenilmezleri burda defenders koruyuclar olarak görcez daredevil,jessica jones,luke cage ve bu iron fist abimizi bunların 4 ü birleşip bu seneki 6 bölümlük mini dizide oynuyacaklar marvelda çok iyi ilerleyen netflix dizilerini boşa harcamak istemediği için yenilmezler sonsuzluk savaşı 1 ve 2 de bu 4 karakterde olacak sinema dünyasınada girecek yani ama tek başına dizi olarak bu diziyi izlemeni tavsiye etmem çok kötü diğer 3 ünü izle

Marvel karakterleri şu an üç firma sahip. Fox, Disney, Sony. Fox da X-men ve Fantastic four var. Sony Spiderman var ama şu an marvel geri döndü. Disney de bunlar dışındaki karakterler var. Ve o karakterleri beyazperdeye aktarıyor. MCU deniliyor. (Marvel Cinematic Universe) Disney, Marvel satın aldı, bu sırada. Filmleri yanında dizileri var. Dizileri filmlerde aynı evrende bu sırada. Agents of shield, daredevil, legion gibi çok başarılı dizileri var. Legion her ne kadar mutant (x men) olsa da MCU da geçiyor. Çünkü Fox sadece film haklarını aldı. MCU izleme sırası internet var. Başla derim. İyi seyirler.

Bu sırada bu 4 dizi (daredevil, jessica jones, luke cage, iron fist) defenders bağlanacak. 8 ağustos du yanlış hatırlamıyprsam

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık