"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

Iron Fist tartışma forumu

Tüm Forumlar > Iron Fist > izleme sırası

yeni konu aç izleme sırası

Daredevil, luke cake gibi diğer Marvel dizileriyle bir bağlantısı varmı? Takip etmem gereken bir izleme sırası önerirmisiniz

Evet var. İzleme sırasını tam olarak bilmiyorum ama Jessica Jones, Daredevil ve Luke Cage'i de izlemelisin. The Defenders olarak bu dördü birleşecekler. İzleme sırası da çıktıkları yıllara göre ayarlanabilir. 1-Daredevil 2-Jessica Jones 3-Luke Cage 4-Iron Fist

hepsi birleşicek sadece 3 tanesi değil

İlk önce daredevil birinci sezonu sonra jessica jones daredevil ikinci sezonu (daredevil bir anda bitirebilirsin) luke cage iron fist.

Şahsen ben iron fiste başlamadan önce sadece daredevil izlemiştim sonra luke cage a başladım ve şu an anlamadığım herhangi birşey yok çünkü iron fistte olay şu an sadece THE HAND etrafında dönüyor sadece Daredevil izleyip buna geçersen zorluk yaşamazsın diye düşünüyorum

Katılıyorum , gerek yok hepsini izlemeye . The Defenders izleyeceksen hepsini izlemen gerekir.

Onun dışında İron Fist'de bu geriye kalan 3 karakterin ( Luke Cage , Jessica Jones and Daredevil ) hiçbirinden söz edilmiyor.

Zorluk çekmezsin.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık