"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

Krypton tartışma forumu

Tüm Forumlar > Krypton > BAŞLAMAKTA KARARSIZ OLANLAR !

yeni konu aç BAŞLAMAKTA KARARSIZ OLANLAR !

Öncelikle şunu belirtmeliyim bir çizgi roman sever olarak bu dizi açıklandığında çok gereksiz ve saçma bulmuştum dizi hiç ilgimi çekmiyordu ama izlemeye başlayınca bu kadar gereksiz ve saçma görünen bi yapımın nasıl bu kadar iyi bir şey olduğuna şaşırdım diziyi CW dizileri gibi zannetmeyin alakası yok netflix dizileri gibi de değil onlarda konuyu çok uzattıkları için boğuyor ve sıkıyolar ( marvel - dc dizilerinden bahsediyorum ) dizide SUPERMAN villanları var bolca ve ilerde green lanrenlarda dahil olcakmış dizide çok fazla potansiyel var kaliteli bir yapım görsel efektler bir dizi için çok çok iyi ( evet flashınkilerden çok daha iyi) karakterler başarılı flicity ( arrow ) veya karen ve foggy (daredevil ) veya iris(flash) gibi saçma salak sinir bozucu karakterler yok aksiyon sahneleri başarılı pişman olmayacağınızın garantisini veririm şuanlık dizi benim için daredevil (2. sezonda biraz sorunlar yaşasakda ) aynı sıradadır ilerde bozmazlarsa uzun soluklu güzel bir dizimiz olur

Lobo reis geliyor, bende tereddüt etmiştim Smallville'den sonra başka bi Superman ailesini konu alan dizi çıkınca ama sonra bayıldım. Seg'i sevdim, Zod ailesini görmek güzel

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık