"+lütfen gerçeği söyleyin doktor ne kadar zamanım kaldı? -on. +on mu? on ne? -dokuz..." -house m.d.

Krypton tartışma forumu

Tüm Forumlar > Krypton > Sizce başarılı olur mu?

yeni konu aç Sizce başarılı olur mu?

Marvel dizileri seviyesinde olabilir mi acaba?

Ola bilme şansı var ama gerçekten iyi giderse. Misal şu anda DC'nin televizyon yapımları arasında en iyisi Gotham. Dizi mükemmel gidiyor ve her hafta gerçekten merakla bekletmeyi başarıyor. Bunda da o kadar olmasada potansiyel var çünki göründüğü üzere bi kaç diger DC dizisi gibi her bölüm ayrı konu (bkz: flash her bölüm yeni meta yada yeni bölümlük problem) fln deyil bir konu üzerinden gidiyor.

Marvel dizileride sandığımız kadar iyi değil bence . Luke Cage ve Iron Fist çok sönük kaldı bana göre Daredevil ayrı tabii . Bu dizide tutar gibi çünkü işin içinde kahraman yok .

Bence efektleri çok kötü yapıyor DC , oradan bir tık kaybediyor mesela. ( Bomba patlamaları olsun , dövüş sahneleri olsun . Bazı kötü karakterlerin özellikleri olsun ) Bu dizi için konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum. ( Evrenden ve kostümlerden felan söz etmiyorum )

Onun dışında dizi şuan güzel gidiyor açıkcası ama çok iddialı dizilerde var.

The Punisher , Daredevil yani bunlar çok ama çok üst düzeyde. İron Fist , Luke Cage ( Mantık hataları ve konuları çok hızlı geçmelerinden kaynaklı biraz daha altta kalıyor tabikide )

marvel dizileri seviyesinde olucaka hiç olmasın daha iyi tek iyi dizisi var oda daredevil ha bide AoS ın gideri var onun dışındakiler hep sönük malesef bi çizgi roman dizisi yapmayı başaramadılar böyle GOT tarzı ve dizi şuanlık gayet iyi gidiyor

a7a

Şuana kadar ilk 3 bölümüde izledim ve vasat. 4. bölüm bugün yayınlandı hiç hevesim yok yani açıp izlemek için. Belki izleyecek bir şey bulamazsam bakarım o derece beter konu falan.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık