"seninle olduğum zamanlar dışında hep yalnızdım." -spartacus

La casa de papel tartışma forumu

Tüm Forumlar > La casa de papel > Nairobinin burnu için estetik parası

yeni konu aç Nairobinin burnu için estetik parası

arkadaşlar üç beş ne varsa atın aq sinirlerim bozuldu şu karının burnunu yaptırmadan rahat ölmicem

kadın güzellik algısının sınırlarını zorluyor ve bence ona felaket yakışıyor burnu

kjdfsjflksjfkls ulan

deli gibi kahkaha attım asşflsaşlgmsaşgasşgas

çıldırıyom dLŞGFKskfşsdkfşldksfds

kadına o havayı veren burnu zaten giderse pek bi esprisi kalmaz yüzünün

o burunla bile havalı kadın helal

kadın rahatsız olsa, memnun olmasa zaten yaptırabilir neden başka insanların görünüşüne bile takılıyorsunuz asla anlamıyorum.

bu konuyu açan kişi eminim şişman, gözlüklü ve sivilcelidir. sürekli fast food yediğine eminim. Sosyal hayatı yoktur, o yüzden buradan oyunculara sallıyordur. Kadın senin ulaşamıycağın noktada, ağlama. Burnu bile senden önemli.

buradan da duyar kasmış, senin ismin "ponyboy" kendine gel aq ahhahhhhasdahs, illa eleştirmek için fiziksel özelliklerinin kötü olması mı gerekiyor,hadi diyelim ki tarif ettiğin bir insanım bu eleştirmek için engel mi? Sevmediğin bir oyuncuya sallasam sesini kesip oturacaktın, gerçekler bu kadar acıttıysa ucu sana dokunuyordur, ben seninle dalga geçmedim alınma bu kadar :)

yahu gülüp geçemeyecek kadar ne yaşadınız ya da yaşıyorsunuz ergenliğinizde nairobi bile sizin kadar takmıyor

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık