"birileri onu elimden aldı ve bıraktığı boşluğu kimse dolduramadı." -game of thrones

La casa de papel tartışma forumu

Tüm Forumlar > La casa de papel > Nairobinin burnuna kurban olam-spoiler-

yeni konu aç Nairobinin burnuna kurban olam-spoiler-

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

çok pişmanım olum öyle başlık açtığım için onun burnuna kurban olayım vurdu şerefsizler

'köpek' yavrusu gibi

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

nairobi çok tatlı kadın ve özellikle bu sezon onu daha bir sevmiştim. ne zaman bir dizide bir karakteri daha çok sevdiriyor ya da nefret ettiriyorlarsa sonunda onu öldürüyorlar. örneğin yine bu sene yayınlanan stranger things 3. bitirmediyseniz okumaya devam etmeyin.
--------------------------------------------------------
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
örneğin hop gibi. dizi ya da film çekerken ya da bir tiyatro oyununda yer alırken söyledikleri hep şudur; gerçek dışı bir şey bile anlatsan işin içinde mutlaka gerçeklik olması gerekir. gördüğünüz üzere dizinin en gerçekçi yanı bence insanları. zeki, duygusal, serikanlı, kaba, kibar, eğlenceli, sıkıcı, aptal vs. sonuç olarak hayatta da birini en çok ölmeden önceki dönemlerinde, mesela hastaysa, daha çok seversiniz. endişe duyarsınız. diziler de bunu yapıyor. önce sevdiriyor ve sonra elimizden alıyorlar. ama nairobi için şu anda bir kesinlik yok. öldü mü kaldı mı bilmiyoruz. sadece yaralı.
neyse çok boş yaptım

Nairobi ara ara boş artislik ve feministlik kassa da çok iyi bir ablamızdır. Burnuna laf ediyorsun da kendinin güzel olduğunu düşünüyor musun ki? bu zamana kadar hiçbir kimsenin fiziksel özelliklerine dalga geçmedin, ama geçene de saygı duymam. Bir an önce büyümen dileği ile.

ispanyol bir kadın oyuncu ile kendi güzellik sınırlarını kıyaslayarak oyuncuya yorum yapma ya da yapmama haddini kendi üzerinde ölçen birinin boş duyar kasıp grow up demesi üzdü :/

senin hakkında fikrimi değiştirdim, sen baba parası yiyen ve max 15 yaşında olan, babanın parasını da sigaraya veya bomontiye yatırıp çarşıda lüks kafelerde takılıp para yedirmeyi seven erkek avında olan bir çocuksun. kendini beğenmişsin, eminim nairobi senden yüz kat güzeldir

ponyboy, 3 ayını dizi izlemekle geçiren yalnız bir insan olduğunu söyletmek mi istiyorsun, bir oyuncunun istediğim özelliğini beğenebilir istediğimi eleştirebilirim, senin burnunla ilgili sorunun olabilir bunu bu mecralarla halledemezsin ne yazık ki :)) ahahaa bir yorumdan baba parası yediğimi falan çıkarman maksimum iq seviyenin kaç olabileceğini de gösteriyor. Bir eleştiri oku sana bu kadar batıyorsa umarım hayatın boyunca hiç gerçeklerle yüzleşmezsin, bir oyuncu eleştiriye her zaman pozitiftir, burnunu yaptırabilir ama tercih etmiyor, demek ki o kendisini böyle seviyor, ki ben de değiştiremediği bir özelliğiyle alay etmedim, sen de kendini her şeye rağmen sevmeye başla, yoksa hep üzülüysün :((

öncelikle 5-6 yıla yakındır dizi izliyorum, ve emin ol tüm hayatın boyunca gördüğünden daha çok arkadaşım vardır. burnunu da sikerim seni de sikerim yeter lan

ispanyol bir oyuncunun burnunu savunan birinin kesinlikle hayatım boyunca gördüğümden daha çok arkadaşı vardır, kesinlikle o sosyal biridir ve kesinlikle boş zamanı yoktur ve kesinlikle önemli biridir hadi şimdi de savunma sırası profesörün gözlükleri ahadsajdsajdksahjdaşsfi

pardon sidik yarışınızı böldüğüm için ama ne yaptığınızı sanıyorsunuz :d

profesörün gözlükleri ASNIOPKDVNJFKALİDGRBAĞOKİCLM.DANBGWHIQAFİOKSLCM.NKEŞGHFAİKSPClm:DNEGŞHWJL

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık