"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Legion tartışma forumu

yeni konu aç bu ne lan

Beyler sadece ben mi sorun yaşıyorum.O sarışın kız kim gerçek mi? Anıdan anıya atladı bu David hangisi gerçek Sondaki sarışın kadın kim?Bu şuan bu ekiple beraber mi yoksa hala kardeşinin evinde mi?Ben hangisinin hayal hangisinin gerçek olduğunu çözemedim.Peki bu çocuğun hep gördüğü sakallı kel yaratık ne?Anladıysanız cevaplayın mk

LAKJDLAKSJDALSKJDKSJFAKFHSKDFLJHlkjdHLKFJhkljfhFJK

Hay ag benimde gece gece kafam karıştı ne olduğunu anlamadım tek anladığım david bizim köyün delisinden daha deli

Mr. Robot'tan dolayı tecrübeli olduğum için şu an gördüğüm şeylerin çoğunun gerçek olduğuna inanmıyorum.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bende anladığım kadarıyla anlatim devamı spoiler içerir.
İlk olarak evet sarışın kız gerçek ve David hastanede olduğunu öğrendikleri için bu sarışın kızı oraya gönderiyorlar ve onunla irtibat kurdurup yanlarına çekmeye çalışıyorlar David'te kızdan etkileniyor ve kız hastaneden ayrılırken öpüşüp beden teması yaptıkları için kızın süpergücü ile beden değiştiriyorlar (kız bu yüzden kimse ile temas yapmıyor olabilir) ve bir süre için David kız ile yer değiştiriyor daha sonra David hastaneye tekrar telefon açarak kızın hala hastanede olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor kız hastaneye kayıt yaptırmadan girdiği için bilgisi hastanede olmuyor daha sonra bu kızın son sahnede yanındaki siyah herif ile diğer kız bu adamın peşine takılıyor David fark edip oradan uzaklaşırken kız başka birinin süper gücünden faydalanıp David'in zihnine giriyor ve David'e şu an yaşadıklarının gerçek olmadığını geçmişten bir anı olduğunu söylüyor ve daha sonra David'i sorgulayan herifin adamları yakalayarak bölüm boyunca sorguladıkları oda'ya getiriyorlar.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

@riddick'in cevabından sonra anlamayanlar olmuş olabilir diye söylüyorum:

şu bi odada 2 adamla birlikte bu olanları anlattığı sahneden itibaren günümüze dönüyor, ondan öncesi tamamen başrolümüzün başından geçenler -yani anıları- ve o odadaki yanağına kalem girecek olan adama anlatıyor bunları, biz de başrolün gözünden görüyoruz. şu gazdan bayılmasından sonra yeniden yaşadıklarını hatırlıyor ve bunları görüyoruz. sonra mâlum havuzun içinde uyanıyor ve yeniden delik yanaklı adama olanları anlatmaya başlıyor (anılarına dalarak). anılarına dalmışken işte @riddik kardeşimizin de söylediği gibi kızımız; -artık başkasınının özel gücüyle mi yoksa kendi gücüyle mi bilmediğimiz bi şekilde- david'in zihnine girip orda yer ediniyor ve david'e gerçekleri anlatıyor. burdan sonrasında ise anlaşılmayan bi sahne olduğunu düşünmüyorum. mâlum, havuza dalmalar, patlamalar, kurtarmalar, kurtarma ekibinin lideriyle tanışmalar ve end...

Yani anladığım kadarıyla şu an olan her şey aslında zihninde geçen şeyler.Kız zihnine girip anlatıyor

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık