"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

Legion tartışma forumu

Tüm Forumlar > Legion > Sarı Gözlü Şeytan

yeni konu aç Sarı Gözlü Şeytan

bilgisi olan varmı şu şişman sarı gözlü şey ile alakalı ?

Tipi ve boyutu Evliya Çelebinin Seyahatnamesindeki Abaza(abhaz) kültüründeki Büyücülere(öcülere-cadılara) benziyor.

Adına göre görünüşünün tontonluğu..

Tabiki bu karakter tahminleri teoridir.
Benim teorim ise; Marvel karakterlerinden "Mojo". Mojoverse dir asıl ismi.
Dizi yapımcıları ve senaristler nasıl bir yol izler? Haller(legion) ın hayal gücü mü yoksa Mojo olarak mı ya da başka bir karakter olarak mı belirleyecekler bu sarı gözlü karakteri, bekleyip göreceğiz.

Bu da marvel çizgiromanlarındaki Mojo karakteri buyrun;
http://vignette1.wikia.nocookie.net/marveldatabase/images/2/2a/Uncanny_X-Men_Vol_1_461_Textless.jpg/revision/latest?cb=20100328221810

ekrana geldikçe tırsıyorum

güzel bir ot

O annesini babasını öldüren teröristin kişiliği diye hatırlıyodum.David Onun zihnini ele geçiriyordu. Karami mi neydi teröristin adı

Gulyabani

Sarı gözlü şeytan diyince aklıma birden SPN geldi

farklı bir kişiliği o da david haller'ın küçüklüğünde korktuğu bir dayı da olabilir yani

X-men de bulunan ''mojo'' teorisi haric yellow eyes olmasina ragmen ''the shadow king'' diyede bir teori var psionic gücleri olan shadow king professör X in en kadim dusmanlarindan biri ve X tarafindan fiziksel dünyadan sürgün ediliyo ve bunun üzerine X'e karşı nefret ve öfke biriktirmeye başlıyo ve psionic güçlerini onu mahvetmek için kullanıyo. David ile ulan munasabet kismina gelmeyeyim dogru cikarsa kötü spoiler olur. Bence the devil with yellow eyes'ın, the shadow king olma ihtimali cok yüksek bu haric cokca teori olsa bile ''The shadow'' isi bitiriyor gibisinden;)

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık