"bu da bir rüyaysa, beni uyandırmaya çalışan herkesi öldürürüm." -game of thrones

Limitless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Limitless > "Dizi polisiye oldu ya .s .s" diyenler

yeni konu aç "Dizi polisiye oldu ya .s .s" diyenler

Öncelikle bu forumda dizi sıktı diyenler içinde çok güzel yazı yazan bir forum var gidip onu da okumanızı öneririm.Her Neyse

İlk bölümler güzelmişte , sonradan polisiye sarmışmışta aman böyle giderse izlenmezmişte muş muş muş.Adam FBI'a girdi be kardeşim ne yapması gerekiyor tabikide olması gereken polisiye hatta onun dışında diziyi en güzel kılan şey ise espri anlayışı.Dizideki mizah harika ancak burada kast ettiğim şey çok güldürmesi veya insanı gülmekten yardırması anlamında demiyorum.Espriyi güzel yerinde kullanıyorlar karakteri harika yorumlamışlar.Sonuçta bir dizi tam anlamıyla asla ve alsa istediğiniz gibi olamayacak olamaz bu benim içinde geçerli ve bu yüzden kesinlikle bi eksik yanı kalabilir fakat şu haliyle bu dizilab sitesinde yapılan eleştriler kadar saçma eleştrileri hak ettiğini düşünmüyorum.Ayrıca her bölümü yayınlandığı gün izleyip altına "polisiye oldu ya bu .s .s" yazmak ne lan ben senin kadar takip etmiyorum ama diziye bokta atmıyorum.

Sonunda hislerime tercüman olan yazı tebrikler ne yazmak istesem resmen yazmışsın valla dizi cok süper izlerken acaip keyif alıyorum brian esprileri araya katılan animasyonlar sonra hapın yaptığı çok şaşırtıcı şeyler mükemmel kimin ne dediğini pek ilgilenmiyorum bırak ne derlerse desinler 2.sezon onayını almış benim gibi otur keyifle izle bro :D izlediğim bazı diziler hep polisiye flash gibi arrow gibi polisiye olmayan diziler zaten pek kalmadı eleştiriler çok saçma ve sırf marjinal gözükmek başka amaç yok.

Kardeşim bak Polisiye seviyor olabilirsin bende Polisiyeyi çok severim o tarz dizilerin çoğu da çok güzeldir. Ama insanların eleştirisi dizinin Polisiyeye dönmesi değil Bu kadar ucu açık bir konunun neden kısıtlandırılması.. Fringe gibi bir dizi Polisiye olur anlarım ama Önce Forever sonra da bu dizilerin Ana konusu Polisiye olursa o diziler eleştirilir tabi. . Bu olayı şey gibi düşün sen diyelim ki Süper kahraman İron Man' sin Her şeyi yapabilirsin ama Kafes dövüşlerine katılıp maç başı para alıyorsun Yada Hulk 'sun çok güçlüsün ama Belediyenin bina yıkımları için sigortalı bir işine başlamışsın.. Bunlar ne kadar saçmaysa Ölümsüz bir adamın adli Tıpçı (Forever) Zekasını haplarla yüzde yüz kullanan bir adamın da Fba da çalışması bir o kadar saçma.

haklısın krdş bi yandan da haksızsın ama ama genel olarak haklısın

haklısın krdş bi yandan da haksızsın ama ama genel olarak haklısın

uygar konunun kıstırılmış olması konusunda haklısın ama Bu adam o hapları FBI ile çalıştığından dolayı içebiliyor zaten.Yani adam hapları almak için bir nevi FBI muhtaç tabi senaristlerin bunu bu hale getirmiş olmasına laf edilebilir lakin diziyi takip ederken yorumlara baktığımız vakit aslında dertlerin o olmadığından muzdaribim.Dizi konu olarak kıskaç'a girmeye başlasa bile şuan güzelliğini koruyor şuan henüz sadece 10 bölüm yayınlandığına göre henüz olaylar yavaş yavaş gelişmeye başlıyor.Yani aslında dizide çok hızlı bir akış yok.Sanıyorum ki sonsuza dek FBI ile çalışarak gitmez ama ilk 10 bölüm için şuan dizinin giriş aşamasındayız

@uygarkara; Benim yazacaklarımı yazmış noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Piyasada polisiye dizi yoktur rayting için o alana girersin anlarım ama polisiye onlarca üst seviye dizi varken o alana girmeleri çok gereksiz c
olmuş.Dizinin raytinglerini de olumsuz etkileyeceği kanaatindeyim.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık