"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > Arkadaşlar 2.sezon 1.bölümü nasıl buldunuz

yeni konu aç Arkadaşlar 2.sezon 1.bölümü nasıl buldunuz

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bana göre iyi ve komikti bide son sahne baya merak uyandırıcıydı

Evet bakalım MOM ile ilgili gelişmeleri nasıl aktaracaklar. Ayrıca Chloe de artık bir şeyler olduğunun farkında zannedersem. Amenadiel düşme hattında mı yoksa güçleri geri gelecek mi o da ayrı bir merak konusu.

Aynen aslında chloe luciferin ne oldugunu biliyor ama inanmak estemiyor...

Chloe'ye gıcık kapmaya başladım ve Amandiel'in güçlerini kaybetmesinin sebebinin Maze ile seks yapması olduğunu düşünüyorum.

Ne alaka ya ne yani maze amandiel'in güçlerini mi alıyor

bence maze'le seviştiği için değil onu sevdiği için kaybediyor. sonuçta bir melek ve iblis? hem de duygusal?

sonuçta amandiel kutsal bir varlık ve şeytanla birlikte olması güçlerini etkilemiştir diye düşünüyorum. neyse bekleyip görücez sebebini :)

Güç almak ne amk hayatımda bu kadar saçma teori görmedim , ama bence güçlerini kaybetmesinin sebebi bi iblisle birlikte olmasıdır bide duygusal olarak yani düşebilir diye düşünüyorum ve senarist resmen bidahaki bölümde olanları bu bölümde anlatmış gibiydi annesi intikam almak istiyosa neden öldürmedi luciyi ? chloe ye bişey yapabilir veya luciyi bi konu hakkında kandırabilir her klasik supernatural dizide olduğu gibi bundada bi ters köşe olucak mutlaka

Bence hepsi dünyada gittikçe insanlaşıyor. İnsan gibi davranmaya başlıyorlar. Bence insan gibi davranmaya başlayınca duyguları güçlerinin yitirmesine yol açıyor. Ne de olsa tvd'de insanlığını kapatan vampirler en güçlü oluyordu. Yani demek istediğim insanı duygular her şeyi engelliyor.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık