"dünyayı güzel kılan üzerinde yaşayan insanlardır." -the last man on earth

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > Lucifer DC'nin En iyi Dizisidir

yeni konu aç Lucifer DC'nin En iyi Dizisidir

Arrow iğrenç olmaya başladı Flash güzel dizi fakat canımı sıkmaya başladı Gotham efsane dizi fakat 2. sezonda sıkılmaya başladım sürekli aynı şey Gordon suçluları tutukluyor falan filan ben Bruce'u görmek istiyorum Gordon'u değil Lucifer'in daha 4. bölümündeyim fakat hepsini 5'e katlar bu dizi. Çok daha eğlenceli ve ezik bir karakter değil. Arrow ve Flash gibi tüm düşmanlarından dayak yemiyor ve adamın ayrı bir karizması var gerçi şurada şeytandan bahsediyoruz. Neyse hani Lucifer'i izleyipte diğer dizileri bakmak isteyen bir DC fanıysanız Flash'ı izlemeniz yeter. Gotham'ı ben Bruce Wayne'in küçüklüğü için izlemek istiyordum fakat cidden çok sıkıyor. Gordon dizinin 30 dakikasında var dizi 40 dakika. Yani hani izleyecekseniz Lucifer'i izleyin.

1.Gotham
2.Lucifer
3.Flash
4.Arrow

Bana göre böyle.Daha Gotham'a başlamadım ama efsane sahnelerini izledim ama Lucifer'dan daha iyi kesinlikle

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Katılmıyorum. Gotham sürekli aynı hikayeyi tekrar ediyor. Sadece en iyi sahneleri izlerseniz tabi ki Gotham önde olur. Sürekli bir suçlu ile karşılaşıyor Gordon onu yakalıyor ve bitiyor. Nygma'nın adını unuttuğum kadına sarkması ve Penguin'in başta olanları tek tek devirmesi. Dizi sürekli böyle ilerliyor. Her bölüm aynı. 2.sezonun 3. bölümünde ara verdim haziranda ve hala izlemeye başlamadım.

LUCİFER BABA ŞEYTANIM BENIM BE <3

Lucifer'in çizgi romanlardaki Lucifer ile uzaktan yakından alakası yok cidden hiç alakası yok. Bir kere bu kadar güçsüz değil Lucifer Michael dışındaki bütün melekleri bir düşüncesi ile yok edebilir ama dizide kavga ediyor resmen saçmalığa bak

1-Lucifer
2-Preacher
3-Gotham
4-Arrow
5-Flash

Dizileri sayarken Supergirl ü saymamışlar bile -,-

O KADAR UZUN BOYLU DEĞİL :))))

Bu yıl FOX ;un en çok izlenen ilk 5 dizisi arasına giren Lucifer, ilk bölümüyle 7 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştı. Ancak ilerleyen günlerde reyting oranlarının %40-45 ini kaybedince 2. sezon onayının gelip gelmeyeceği konusunda dizinin hayranları korkmaya başlasa da, FOXtan gelen sevindirici haber adeta yüreklere su serpti.

Arrow ilk sezonları güzeldi fakat sıktı baya flash'ta öyle. Lucifer çizgi romanlardaki gibi değil ama yinede mükemmel. En iyi Dc dizisi bencede. İkinci olarak en sevdiğim animasyon olarak Justice League <3

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık