"zaten gerçek olamayacak kadar güzeldi." -supernatural

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > MOM DEDİKLERİ

yeni konu aç MOM DEDİKLERİ

Man of Miracles dc'nin değil onun için o değil. Ya da değildir. Lillithdir büyük ihtimal Hz. Adem'in ilk eşi olduğu düşünülüyor yahudilere göre. Maze'nin akrabası ve maze'yi kaçırdığı da gene teoriler arasında. Ayrıca anne dedikleri de olabilir ama bildiğim kadarıyla hiçbir ibrahimi dine göre tanrının bir eşi yok. Yani belki takma isim falan takmışlardır. Maze kaçırdığını düşündüren bir şey daha son sahnede aralarında olmaması.

Allah affetsin.

Anne olayı evet olabilir belki SPN deki gibi tüm yaratıkların annesi vardı bu da ona benzer bişi olabilir. Seninde dediğin gibi incilde de bizde olduğu gibi Tanrı tek ve bir eşi yok o ilk insanı yani Adam (Adem'i)'ı topraktan yaratıp ruhunu üfledi gibi bir cümle geçiyor. Ya da çok alakasız bişi olup bi kötücül canlılının isminin kısaltması olabilir

Arkadaşlar biraz araştırdım ben bütün yazılarda kız olarak bahsediliyor yani gerçekten bir anne görebiliriz şu an kesin değil oynayacak kişi belli olduğunda anne mi yoksa man of miracles mı belli olacak.

Bildiğim kadarıyla anne dedikleri daha çok sembolize olmalı çünkü Dc yada Vertigo comics'te Tanrı'nın bir eşi yoktur belkide Lucifer'e Amenadiel'e bakıcılık yapan biridir manevi olarak mom demişlerdir , Tanrı'ya denk güçleri olabilir mi sorusuna cevabım ıse Tanrıya denk 2 kişi daha var ama onlar da kadın değil :)

Lucifer incilde yok diyen arkadaş yüzünden demin kahkaha attım :D

ya bence anneleri değil o zaman moms falan derdi direk mom dedi kısalatma gibi bence man of mırcales

yeh

@Mystrey adlı arkadaş, o zaman moms derdi nedir ya dflkmhldfhkfdmh kahkaha attım yeminle. Anne değil anneler mi demesi gerekiyodu yani. Kimseyi küçümsediğimden değil ama ingilizce bilmiyosanız bişeyleri zorlamayın.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık