"insanlık fazla büyütülüyor." -house m.d.

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > Sizce 13den sonra neler olacakk ??

yeni konu aç Sizce 13den sonra neler olacakk ??

Kardeşlerim meraktan çatlicaz gibi orası kesin ama gerçekten neler olacagını cok merak ediyorum önerilerim yokk değil ama yorumlar neler ?? :)

Dizinin nabzını daha da yükseltmek için güzel bitiş fakat tanrının planı oldugu sebebiyle chole yi terketmesi mantık hatası. Bence chole luciferı bulmaya calısacak fakat bu sürecte en bastan beri anlayamadıgı, anlamamazlıktan geldigi ilgili ipuclarını birlestirerek luciferin gercekten cehennemden geldigini ögrenecek

Bence Luci dayanamayıp geri dönecek ama bu sefer de Chloe köpek çekecek hem de fena. Kadın uzun zamandır ilk defa kabuğundan çıkmıştı şimdi Luci onu terk ettiği için çok incinecek tabi bu "Tanrı'nın gönderme olayları"nı da bilmediği için Lucifer'a olan güveni sarsılacak. Ama düzelir ya araları yani düzelmek zorunda ulan yoksa kafayı yeriz!

Sanırım Doğru Cevap İçin mayısa Kadar Bekliyeceğiz :D

Vuhuu harika yorumlarınız için teşekkürler kardeşlerim ufkum açıldı biraz daha chole luci'yi arayacak bencede hatta bulacakta ama luci nereye gitti ? bence bir şekilde tesadüfen karşılaşacaklar yada luci dayanamayıp dönecek gibi geliyor veya tanrının planından cholenin haberi olmadığına biri onu ikna edecek olabilir ama luciferın şu iblis bayan arkadaşı vardı ya şuan adı aklıma gelmiyor bence luciferı dönmesi için ikna edecek kişi o olacak iki taraf arasında arayı bulur umarım cunku son bölümlere dogru çok tatlışş bir iblis olup çıkmıştı. ( ayrıca lucifer'ı gölgesi gibi takip ediyor luci olmadan orada daha fazla kalamaz mecbur peşinden gidecek) bence chole'nin lucifer hakkındaki gerçekleri öğrenmesi (demeyeyim çünkü luci şeytan olduğunu her seferınde dilinden düşürmüyor ama ) yani inanması kısmını tam sezon finaline denk getirecekler adım kadar emin olmasam da göbek adım kadar eminim :) belki bu bölümden itibaren artık bazı şeyler hakkında chole'ye bir aydınlanma gelecektir orası kesin. Senic kardeşimin yorumuna bazı yönlerden katılıyorum ama araları kesin düzelecektir. Tüm bölümleri geç izlerim normalde yani bütün bölümleri bu zamana kadar biriktirip izlemişimdir. eğer o tarz bir ara bölümde olsaydım ve ilerde izlemediğim bölümler olmuş olsaydı, o en sondaki kapanış sahnesinde çarşaflı odayı gördüğümde "yia nolcakk yaa düzelirler kesin ahanda bi dahaki bölüme geçiyom düzelmiş olurlar haydin bakim" derdimm ama şimdi böyle dört dönüyorum bütün gelecek bölüm spoilerlarını bulup okumaya azami gayret gösteriyorum eheh sonuca bağlayacakk olursam eğer Alp kardeşimin yorumuna hepimiz katılmak zorundayız " Sanırım Doğru Cevap İçin mayısa Kadar Bekleyeceğiz :)))

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık