"insanların ‘ama’ kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur." -game of thrones

Luke Cage tartışma forumu

Tüm Forumlar > Luke Cage > dardevilin ilk sezonuna benzemiyor mu

yeni konu aç dardevilin ilk sezonuna benzemiyor mu

şu anda i6. bölümdeyim ve hikaye daredevilin ilk sezonuna benziyor orada fisk mafya ele başı burada başka bir mafya başı ile uğraşıyor kahramanımız tamam konu olarak farklılar ancak şu anda

luke cage dardevil gibi dikkatimi çekmedi açıkçası ve bunda luke cage güçlü olması da var yani 6 bölümdür sıradan bir mafya adamını indirmeye çalışıyor eliyle boğazına yapışsa adam geberecek bu kadar basit ama konuyu uzatmak için çok batmışlar

ve şunada dikkatimi çekti deredevildeki fisk in de polisleri satın almıştı luke cage tede böyle bu ne şimdi çakma dardevil mı izliyoruz netflix bu sefer gözümde sınıfta kaldı daha 7 bölüm var ama çok bunaldım bitirmeye zorluyorum yani zorla izliyorum gibi bakalım netflix bu hatasını yedirecek mi diye 7 bölüm sonra fikrim değişirse buraya yazı cam

Bu bir hata degil ki, butun super kahraman dizi ve filmlerinde gostermeleri gereken olaylari gosteriyorlar zaten suan, daredevil den farki ana karakterin yaratilma sekli, flash la arrow arasinda da bu fark var mesela, normalde dizi olarak sorarsan arrow bence daha iyi ama flash ozelliginden dolayi daha cekici geliyor, daredevil in luke cage den daha cool gorunmesinin nedeni de bu. Olay orgusu acisindan zaten yapmalari gereken seyleri yapiyolar yani genelde ilk sezon karakterin yaratilisi basindan gecen olaylarlar anlatmakla baslar ve ikinci sezonda acilir dizi, umarim burda da ayni sey olur.

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık