"İki türlü acı vardır, seni güçlendiren acı ve sana acı çektirmekten başka bir işe yaramayan boş acı. Boş şeylere sabrım yoktur." - Frank Underwood

Marco Polo tartışma forumu

Tüm Forumlar > Marco Polo > Marco Polo 3. Sezon Gelecek Mi ?

yeni konu aç Marco Polo 3. Sezon Gelecek Mi ?

Arkadaşlar merhaba,

Diziyi bugün itibari ile 2. sezonu izleyerek bitirmiş bulunmaktayım. 1. Sezonu 2014'de 2. Sezon ise 2016'da yayınlandı. Merak ettiğim konu 3. Sezon gelecek mi ? Yoksa 2018 senesinde bize bir süpriz yapabilir mi ? Aklımdaki bu deli sorulara bir açıklık arıyorum. Yardımlarınızı o çok değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

Şöyle söyliyim; Netflix kolay kolay dizi iptal eden bir platform değil. Şuana kadar yanlış hatırlamıyorsam sadece bir dizisini iptal etti. Yani kolay kolay iptal edilmez Marco Polo'da. Onay alacaktır yüksek bir ihtimalle :)

Umarım işin aslı şimdiden heyecanlanmaya başladım. :)

Dizilerin iptal olmasını istemiyorsanız, gidin netflix'den üyelik alıp izleyin. Sonuçta belli bir bütçe ile hazırlanıyor ve netflix abonelerinin beğenisine göre dizinin kaderi değişiyor :)

3. sezon olmayacak. Çok havada kaldı final. http://22dakika.org/netflix-iki-sezonun-ardindan-marco-poloyu-iptal-etti/

dizi iptal edilmis

diziyi böyle bitiren netflix e söyleyecek tek söz :GO TO HELL !!!!!

harbiden iptalmı oldu en son 2018de çıkarcaklar diye duymuştum :/

Dizi İptal bence Yöneticiler düzeltsin o yazıyı.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık