"bir şey gerçek olmak için fazla iyiyse, o şey yalandır." -agents of shield

Masters of Sex tartışma forumu

Tüm Forumlar > Masters of Sex > Başlamalı mıyım?

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Diziyi merak etmiyo değilim. İzleyenler sizce nasıl? Eğer başlarsam yarım bırakmak istemiyorum.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ben baya sevdimde open minded olman lzm diziyi izlerken yoksa sexist- anti gay vs sen hic baslama yani

@NeiNeken eğer eşcinsellere olan saygım veya görüşlerimden bahsediyosan eşcinselleri sevmeyenlere saygım yok. LGBT desteğim ben. Ama hani anti gay veya lez falan olursa yine de izleyebilirim benim için sorun yok. Önemli olan gerçek hayattaki saygınlıkları.

@NeiNeken eğer eşcinsellere olan saygım veya görüşlerimden bahsediyosan eşcinselleri sevmeyenlere saygım yok. LGBT desteğim ben. Ama hani anti gay veya lez falan olursa yine de izleyebilirim benim için sorun yok. Önemli olan gerçek hayattaki saygınlıkları.

Genel kültür için bile izlenir, son 50-60 yılda fikirlerin ve bilgilerimizin ne kadar ilerlediği görülüyor.2.sezon biraz sıkıcı ama tavsiye ederim.

sadece cinsellik düşünen arkadaşlar bu diziyi izlemeyin ki sizi tatmin edecek başka yayınlar var zaten, ama gerçek hayattan kesitler görüp nefis bir oyunculuk görmek istiyorsanız evet doğru adrestesiniz diğer popüler diziler gibi sınırsız bir aksiyon yok ama dizinin birbiriyle ilintili merak uyandıran garip ve çekici bir sürükleyiciliği yadsınamaz..

Tabi ki de izleyin...

Oyunculukları şahane sırf onun için bile izlenir

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık