"sevdiğin bir insana seni seviyorum demek bu kadar zor olmasaydı keşke." -how i met your mother

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > bence hapishane yok[teori]

yeni konu aç bence hapishane yok[teori]

evet bir aralar hapishane teorisini düşünmüştük ve elliot gerçekten de hapisde çıkmıştı . ama bence hapis falan da yok dizi ters köşe yapıcak . bence şu yüzden mapushane olayı hikaye :

1-hapishanede köpeğin ne işi var?ray köpeği nasıl soktu?
2-ray polisler ne zaman gelecek dedi.üzgün ve sıçmış gibi bir ifadesi vardı.hapishane müdürü niye polislerden korksun?hapishanededki bilgisayardan darkmarket işletmek aptalca olur.
3-zenci oğlan izlediği dizi hakkında konuşuyordu.hapiste dizi izleme işi sakat gibi
4-kilise dertleşme grubunda bağyanlar ve erkekler aynı yerdeydi.valla benim bildiğim erkekler ve kadınlar aynı hapiste olmuyor
5-en son bölümde sarışın adam ve çetesi elliota sitenin kapandığı için satış yapamadığını,sitenin ekmek teknesi olduğunu ve eğer ona parasını vermezse canını yakacam oğlum dedi.hapishanede nasıl para transferi yapsın?
6-son bölümü başka siteden izledim çevirmen farklıydı şu tuzluk ray espirisi hangi dakikada :D

Eliyot bidaha yalan yok dedi ben güveniyom bitch

1- Herhangi bir arama durumunda köpek koklayıp illegal bir madde bulabilir.
2- Orası Amerika yasalar herkese işliyor.
3- Federal hapishanede olmadığı için free time'da televizyon hakları var.
4- Benim bildiğim de bu doğrultuda lakin elliot'ın bilinçaltı olabilir.
5- Sitenin sahibi Ray ve alış satış yöntemi bitcoin
bitcoin sadece online olarak transfer edilebilen kayıt altında tutulamayan bir satış yöntemi, yani Ray muhtemelen siteyi kullandıkları için pc hakkı veriyordur gizliden.

dediklerin olabilir ama hapishane bilgisayarından böyle riskli işleri işletmek çok riskli

Senarist ve yönetmen ağzımıza yeteri kadar sıçtı bu saatten sonra Elliot aslında olmasa bile koymaz bırak hapishane de olmasın

Amerika'da haftada yarım saat bilgisayar hakları var sanırım

Bence Elliot yok (Teori)

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık