"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Dizi/filmlerde şizofreni rahatlığı

yeni konu aç Dizi/filmlerde şizofreni rahatlığı

Sizce de dizilerde ve filmlerde karakterlerin hasta olması senaryo açısından baya kolaylık sağlamıyor mu ? Yani ne bileyim adam bir sezon çekiyor çekiyor sonra yok hayaldi halisünasyondu falan işin içinden sıyrılıyor (bu dizimizin 2. sezonunda da gördüğümüz gibi.) Benim fikrim bu siz ne düşünüyorsunuz ?

Bence gereksizleşmeye başladı... Bu zamana kadar bir çok şizofren filmi çekildi zaten.. shutter island, beautiful mind, who am i ki bunlar şuanlık örnekler olsun araştırırsanız bir çok film bulabileceksiniz...

Bu konu her zaman kendini pazarlıyor ama sıkmaya başladı sanmıyorum ki Mr.Robot sezonlarca devam edebilecek bir dizi yakında bitecektir herhalde ne kadar sevsem de boka bağlamadan bitirilmesi gerektiği taraftarıyım.

aynen konusu sosyal medya olan dizilerin çoğu öyle

Evet şizofreni biraz kolaylık sağlıyor ama ileride belki de bize hepsinin bir gerçeklikle yakında alakası olduğunu gösterecek dizi yani tam olarak bilemeyiz bence

saçmalık , eğer onca bölümden sonra " Aa herşey halisünasyondu ahahaha " gibi bi saçmalık yapılıcak olsaydı bu ne dizi ne şirket ne firma yani hiçbi açidan hiçbi insan için güzel olmazdı böyle derinden düşünülmüş bi senaryoya bakınca gördüğün tek şey " Aa bak şizofreni var kesin sonda herşey hayal çıkıcak " ise hiç devam etme titanik i görünce sonunda batıyo ne la bu " diyosan bidaha hiçbi dizi , filme yaklaşma derim ne kadar aylar önce yazılmış olsada şu mantıkla izleyenlleri görünce susamıyorum saçmalığa bak ya :D

beynim s*kildi neyin gerçek olup olmadığını anlayana kadar

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık