"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Dizi harika fakat sanmayınki bu o sermayenin erişemediği birşey

yeni konu aç Dizi harika fakat sanmayınki bu o sermayenin erişemediği birşey

Bütün filmlerde kötüler falanlar filanlar matrix te bizim yerimize neon savastı mr robot ta bu cocuk bizim yerimize düzeni yıkıyor figth clubta bizim yerimize kapitalism yıkıldı ve bilimum gözümüzdeki kahraman bunlar bu düzenden bağımsızmı hareket ediyorlar sanıyorsunuz... en büyük ahmaklığı yapıyoruz..
birileri bizim için yaptığından bunu dizi filmde biz gerek duymuyoruz... bizi bunla kandırıyorlar komplocuda oluruz konuyla beraber...

hocam ne yaptın ya dizi izleyecektim şimdi arkadaşları aradım toplandık ufak çaplı bi devrim yapalım diyoruz

ben sen ve herkes film izledikten sonra böle hisler oluyor mesela greenstret holigans da sokaga kosardık kavga etcez diye top oynardık tat vermezdi eve geri giderdik demem o ki bırak o işleri yapmayı kendi yapacağın işede mani olur göründüğüm üzere film düşmanı değilim seve seve de izlerim filmleri ama sadece film olduğu bilincinde olmalı insanlar o zman hayal kırıklığına uğramadan gösterilen yolda degil kendi yolunda ilerleyebilirler

@JrCohLe Aynen bro katılıyorum sana. Amerikanın oyunları bunlarr..

keşke herşey dedikleri gibi amerikaya bağlayabilsek.. amerikada bir sahne oyuncusu

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık