"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Elliotun Tanrı Hakkında Konuşması

yeni konu aç Elliotun Tanrı Hakkında Konuşması

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Elliotun Tanrı Hakkında Konuşmasının Ve Dinlere Çamur Attması, Mantıklı Konuşması Sebebi Sam Esmail. Çünkü Sam Esmail Atesit. Aslında Burda Sam Esmailin Düşüncelerini Gördük.

COK GÜZEL KONUŞTU LAN ATEİSTTİM ZATEN BU PEKİŞTİ ŞİMDİ

Bende orada bir duraksamadım değil, tabi yönetmene bakarak çok da garip olmadığını anlayabiliriz

Güzel konuştu

buyrun @1 kaniti

**spoiler**
http://i.hizliresim.com/B2YVYg.png
**spoiler**

'İnsanlar ibadetlerini mutluluğun anahtarı sanıyor. bu sadece onun size sahip olma şekli. Ben bile gercekliğin o çarpıklığına inanacak kadar delii değilim. Demem o ki Tanrıyı s*keyim! O benim için yeterince iyi bir günah keçisi değil.' En sevdiğim konuşma kısmı burasıydı :) Ben bile kendi varlığıma inanmazken tanrıya nasıl inanayım?

adam haklı ama.sizce tanrı böyle kötü şeyerin olmasını ister mi?ya tanrı yok ya da kötü olaylara göz yumuyor

Şu din mubbetleri açılıyor açıldığı an atılan her post konunun IQ'sunu dusuruyor anlatabilmisimdir umarım Bu konularada fazla takılmayın Herkes her insan birşeye inanmak ister buna ihtiyac duyar.Onun için bırakında insanlar istediğine inansın bunları konu etmeyin.

Ateist değilim ama çok güzel konuştu orda

@emrelliot sen nasıl bir malsın ? Ateist değilim diyorsun iyi konuştu diyorsun yani dediklerini mantıklı buluyorsun.Çelişki var

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık