"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > eps2-3-logic-b0mb-hc hakkında

yeni konu aç eps2-3-logic-b0mb-hc hakkında

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Elliot, Ray'ın nasıl bi işte olduğunu öğreniyor. Ayrıca o adam ile notepad'dan anlaşmaları, O arada mr.robot'un klavyeden random atması.. Gerçekten buralar çok sürükleyiciydi. Eski site sahibi olan adam, admin paneline Elliot'u sokup, olanları görmesini istedi. Lakin benim aklıma takılan bi'şey var. Elliot'un öğrendiğini nerden öğrendiler? Admin paneli loglarını incelemiş olsalar bile Elliot'un temizleyipte çıkacağını düşünüyorum ben.
1. Elliot rüya görüyor olabilir?
2. Elliot rüya görmüyor ve gerçekten öğrendiği açığa çıktı. Elliot'a ne yapacaklar ?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendi şahsi düşüncelerime cevabım;
1. =Elliot rüya görüyor olacak ve uyanıp Ray'ı ihbar edecek.
2.=Elliot cidden yakalandı. Öldürülmesi olamaz, türk dizilerine dediğimiz gibi o ölürse film biter :D Muhtemel olarak kaçıracaklar ve Elliot'u kendilerine ölüm tehditi ile hizmet ettirecekler. Elliot yinede bi'şekilde chat odasına girip Darlane ile iletişim kuracak. Devrim ile ilgilenmeye devam edecek.

Bunlar benim sorularım ve cevaplarım. Sizinde düşüncelerinizi okumak isterim.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Orada yapılan migration işlemi websitenin önce trafiğe kapatılmasını gerektirir, adam böyle bir site işletiyorsa olabildiğince gelen giden trafiği denetlemeye çalışır, birisi böyle bir durumda bağlanmışsa tek şüpheli, server üzerinde çalışan Elliot olur. Gidişata gelince, Ray, geçmişte yakalanan deepweb market sahipleri ile benzer özellikler taşıyor, websitesini taşımasını istemesinin sebebide büyük ihtimalle fbi'ın yerini bulmaya yaklaştığı için, tahminim bu sezon finaline kalmadan yakalanmış olur, eğer Elliot bir çılgınlık yapmaz ise.

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık