"o farkında bile değil belki, ama onunla konuşunca mutlu oluyorum." -friends

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Mr Robot Teorileri

yeni konu aç Mr Robot Teorileri

Sezon finalinin etkileyiciği bir yana hala karanlıkta kalan taraflar var. Tyrell'e nerde, Tyrell'in eşindeki gizemli haller, White Rose kimin neyi kimin nesi? En önemlisi de o kapıyı kim çalıyor.
Tüm bunlara bulduğum kılıf ise:
1)Evil Corp'un CEO'su siber saldırının sorumlusunu biliyoruz diyor asıl suçluyla karşı karşıya oturup şampanya içerken. Muhtemelen asıl suçlu olarak Tyrell görülüyor. Çünkü Honey Pot denilen sunucuyu kapatma emrini o vermişti. Tabi Eliot da olabilir çünkü bir kaç bölüm önce Eliot Mr Robot'a "o adamlar beni değil seni izliyorlardı" demişti. Mr Robot'ta o olduğuna göre en başından beri Eliot'u izliyor da olabilirler.
2)Kapıyı çalan muhtemelen Eliot'un tanıdğı biri olamaz kapıyı resmen omuzlayıp girecek bir kişi gibi çalıyordu mübarek :) Ya Eliot'un hackladiği ve köpeğini aldığı adam ya da Eliot'ı izleyen siyah giyen adamlardır diye düşünüyorum. Darlene olma ihtimali yok çünkü hatun saldırının şerefine parti veriyor. Angela desek o kapıdan o narin ellerle o sesi çıkarması zor gibi. Belki Piskoloğu konuşmaya gelmiş olabilir ki bu da zor ihtimal.
3)Tyrell'in eşindeki gizemli hava kadını 1 sezon boyunca bir çok sefer görsek de çözemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Eliot'a öyle efkarlı efkarlı neden baktı hala anlamdım. Bu konuda düşüncesi olan yorum kasabilir.
4) Tyrell'in akıbeti: Evil Corp bulmuş olabilir ki saldırı için hazırlanan serveri kapatmıştı. Olaylar sakinleşene kadar bir yerde gizleniyor olabilir. Eliot'un yapıp da hatırlamadıklarını düşünürsek Tyrell'i öldürme ihtimali bile var. Ama bunun içinde bir nedeni yok
5) Ve son olarak sezonun bilmecesi White Rose ilk başta garip bir şekilde gördüğümüz karakter son sahnede Evil Corp CEO'suyla şampanya içiyor. Kongo'daki işlerde bahsediyordu. İlk gördüğümde herhalde Dark Army'nin üyelerinden biri demiştim. Son bölümde görüyoruz ki orta da başka bir oyun dönüyor. White Rose'un sırf çıkarları için bile bu saldırıyı tertiplemesi bile şuan dan itibaren beni şaşırtmaz.

Neyse benden bu kadar. Güzel, kaliteli bir o kadar da gizemli bir sezon oldu. Sam Esmail bu işi biliyor panpalar. 2. sezon için şimdiden sabırsılanmaya başladım bile...

kapıyı çalan tyrell bence

EzioAuditoreDaFirenze Tyrell'ın eşi hakkında şöyle bir teorim var.
Elliot devrim olduğunda 3 gün kendinde değildi ya hani. O sırada fsociety tarafından o maskeli bir şekilde video yayınlanıyo bu videonun oynatıldığı sahneye dikkat edersen Elliot'ın dikkatini gözleri çekiyo. Dikkat edersen Tyrell'ın eşi olduğunu sende farkedersin. Zaten Tyrell eşine bunu düzelticem diye söz veriyo ve bence bu olanları anlatarak videoyu ona çektirdi kadın da en son 3 gün önce gördüm diyerek bi sırıtıyo Elliot'a.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık