"suya dinamit atana kadar balık tutmaya devam edebilirsin." -the big bang theory

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > SI-KIL-DIM İÇERİ Bİ BAKIN Bİ KONUDAN CİDDİ COK SIKILDIM.

yeni konu aç SI-KIL-DIM İÇERİ Bİ BAKIN Bİ KONUDAN CİDDİ COK SIKILDIM.

ARKADAŞLAR , KARDEŞLERİM ;
Bana sorarsanız dizi tarihinin en güzel dizisi Breaking Bad'dir .
2.si süphesizki sons of anarchy .
Sizde bana bilim kurgu ve yahutta survivor ve yahutta soa gibi bir dizi önerirmisiniz. Aylardır mal gibi siteye bakıp cıkıyorum ciddi cok müzdaribim .

Gotham ızlıyorum vikings saçma geliyor neden bilmiyorum lost hiç bakmadım lakin senin lafına inanip giriyorum .

Bende su breaking bad dizisini nasıl bu kadar zevdiginizi anlayamıyorum 2 3 kez tekrar tekrar baslamaya yeltendim ama 3 4 bölüm sonra havlu atıyorum bayıyor :(

Kardeşim sana göre onlar güzel başkasına göre başka diziler. Bunları tartışmanıza gerek yok güzellik görecelidir. Dünyanın en güzel dizisi bile olsa beğenmeye bilirsin yani sana bağlı burada tartışılacak bir konu değil bu.

breaking bad söylendiği gibi abartıdıgı gibi dizi değil bu benim şahsi yorumum son 2 sezon efsaneviydi ama ilk sezonlar inanılmaz sıkıcıydı kendi şahsi sıralamam şöyle olurdu;

1.house md
2.game of thrones
3.daredevil
4.community
5.11.22.63
6.mr.robot
7.preacher
8.sherlock
9.doctor who
10.peaky blinders
11.shameless
12.supernatural
13.orphan black
14.the walking dead
15.black mirror
16.sons of anarchy
17.prison break
18.vikings
19.how I met your mother
20.the originals
21.breaking bad
22.orange Is the new black
23.gotham
24.american horror story
25.person of ınterest
26.how to get away with murder
27.fargo
28.true detective
29.brooklyn nine-nine-
30.silicon valley

bu kadar yeterli bu liste uzar gider benim izlediğim dizilere şöyle sıralama yaptım

Breaking Bad son 1 sezon beterdi bence finali öyle olmamalıydı . Breaking Bad ilk 1 sezon kötü geçti diğerleri bombaydı son sezona kadar

bana göre breaking bad efsane bi dizi.İzlediğim en iyi 2. dizidir.Herkesin zevki farklı sonuçta

Mesela bana göre prison break 1.dir ve mr.robot bana göre ahım şahım bir dizi değil

Hukuğa ilgin varsa Suits'i öneririm. Bi göz at istersen..

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık