"+lütfen gerçeği söyleyin doktor ne kadar zamanım kaldı? -on. +on mu? on ne? -dokuz..." -house m.d.

Mr. Robot tartışma forumu

Tüm Forumlar > Mr. Robot > Şu diziyi bilgisayar cahilleri izlemesin

yeni konu aç Şu diziyi bilgisayar cahilleri izlemesin

Gerçekten diziyi izliyorum bölümün çıktığı gün herkes neyin ne olduğunu falan öğrenmeye çalışıyo aa şu ne aa bu ne bu çocuk şöyle sen olsan napardın şurayı hacklerdim falan filan dizinin kalitesini düşürüyorsunuz.
Hele açıklamalar beni sinir ediyor en basit şeye açıklama yapılmış allahaşkına en az biraz anlayın bilgisayardan ya vpn ve dns'in açıklaması yapılmış şaka gibi izleyenler onu bile merak ediyordur kim bilir.

yav arkadaş sanane herif belki sadece bilgisayarı dizi izlemek için kullanıyo bu diziyide izlemeyi seviyo sen bilgisayar uzmanısın diye adamlar diye izlemisin mi sana giren çıkan mı var

bilim kurgu izlemek için fizikçi mi olmak lazım? ne saçma mantık kuruyorsunuz ya.

Bu diziyi birinin izlemesi için bilgisayarı bilmesine gerek yok. Senin dediğin olay, futbol oynayan kişiler futbol izlesin mantığı, yok böyle bir şey ona bakarsan futbol ile alakası olmayan bayanlar da futbolu izleyebiliyor, değil mi? Kim ne isterse izler, arkadaşlar bu kadar karışmayın, herkes istediği yorumu yapmakta özgür. Ayrıca burada ki 30-40 kişinin yaptığı yorum ile dizinin kalitesi düşmez, merak etmeyin.

güldürdün çocuk. adam bilmiyor diye izlemesin mi yani...
saçmalık....

o zaman breaking bad de izlemeyelim kimyacı değiliz, supernatural izlemeyelim avcı değiliz, diziler zaten kurguları için izlenir bi şeyler öğrenmek için değil, onun için belgeseller var kendine bi şey katmak istiyorsan :D ne garip düşünce tarzlarınız var yahu

Aynı konumda olduğum için empati kurabiliyorum. Yani arkadaşlarla izlerken oturup açıklama yapmak zorunda kalıyorum mesela.
Ama yorumlarda kurulan mantık doğru. Böyle bakarsak birçok dizide birçok farklı dalla alakalı terimi bilmiyoruz, izlemeyelim o zaman.
Bu çok makul değil.
Ancak şu var, "hadi ben de hacklemeyi öğreneyim" havasında gezilmesini ben de antipatik buluyorum. Bir anlık hevesle olacak şeyler değil sonuçta.

daha cmdden ping atabileceğini zanneden genç elliotlarımız varken boş bu dediklerin

cmdden ddos*

bu konuyu açan sen lamer değilsen bende ne olayım :D

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık