"bir kızın yanında uyumak değil yanında uyanmak güzel bir şeydir." -supernatural

My Mad Fat Diary tartışma forumu

Tüm Forumlar > My Mad Fat Diary > Rae en sonunda zayıflayacak mı?

yeni konu aç Rae en sonunda zayıflayacak mı?

sonunu izleyenler varsa lütfen söyleyebilir mi merak ediyorum da

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Zayıflamıyor

Ya zayıflamak zorunda mı? Bir karakteri de 34 beden olmadan sevin. Türk dizilerinde alışılmış hep güzel kızlar sevilir hep incecik kızlar oynatılır... Şu önyargıyı yenin. Herkes ince olacak diye bir şey yok.

sevmeseler izlemezler zaten. zayıflamayı kendisi de istediği için sorulmuş bir soru olabilir mi acaba? Örneğin doktor olmak isteyen bir insanın sonunda doktor olup olmayacağını merak etmek gibi. doktorluk dışındaki mesleklerin kötü olduğunu düşünmen gerekmiyor bunu sorman için. öyle değil mi?

Zayıflamiyor

zayıflamıyor da ben sizin yazacağınız yorumu s2m sahdqlkwqwqşwlwwşşw ZAYIFLAMASINI İSTİYORUM DEMEMİŞ SADECE MERAK ETMİŞ NE VAR BUNDA HEMEN DUYAR KASIYOSUNUZ

Hayır

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

sonunda güya onu çok seven sevgilisi kızıl bi kızla aldatıyo ayrılıyolar koleje gidiyo ama mutlu son gibi gösterilmiş

Sonunda hayır zayıflamıyor ama bu o kadar güzel bir şey ki. şişman olması değil kendini öyle sevmeyi de başarabilmesi hemde bunun yüzünden çektiği onca sıkıntıya rağmen.

Kendini öyle sevmeyi başarabilmesi ne demektir ya ne kadar hastalıklı yaratıklarsınız? ''öyle'' ne demek,normal olanın dışını kim söyledi size bilim mi? Şişman olması değil,kendini öyle sevmeyi başarabilmesi. Bu ne demektir ya? Öyle bir bahsediyorsunuz ki sanki hepiniz yuvarlak o üçgen. Şişmanlığından ötürü çektiği sıkıntıya rağmen desen,bir nebze ama o da doğru değil. Bu ONUN DIŞINDAKİ insanların ne kadar ruh hastası olduklarını gösterir,onun *normal* olmamasının doğurduğu sonuçları değil.

37 like nedir vay aq

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık