"zaten gerçek olamayacak kadar güzeldi." -supernatural

Narcos tartışma forumu

Tüm Forumlar > Narcos > 2.sezon ne zaman arkadaşlar ?

yeni konu aç 2.sezon ne zaman arkadaşlar ?

başlıkta belirttiğim gibi bilen birisi varmı dostlar ?

Malesef 1 sene beklemen lazım.
2016 Ağustos gibi çıkar.

oha 2016 ağustos mu ayıp lan

Netflix dizileri böyle yapacak bişey yok

Bi anda yayınlanır sonra bi sene beklemek zorunda kalırsın

daha öncden pablo escobar belgeselini bilidiğim için bu diziyi çok sevdim pablo esobarıda seviyorum beklemeye değer bi dizi

netflixle alakası yok gençler 10 yıldır yabancı dizi izliyorum adamlar 6 ay öncesinden kaç bölümle çeker sonra bi kaç ay geçer yayınlar iyi diziler genelde 10-13 bölüm olur sonra 1 sene beklersin. Türkiye mi zannettiniz siz Amerika yı ayrıca her diziyi aksiyon tadında izlemeye çalışmayın neymiş ağır seyrediyomuş Breaking Bad diziyi ne amaçla izliyorsun ya aksiyon arıyosan git walking dead game of throns izle ama bilmezsinizki Sopranos Shameless Mad Men Breaking Bad Boardwalk Empire Hell on Wheels dediğim gibi izlemekteki amacınız önemli ayrıca yayın tarihlerini öğrenmek isterseniz tvcountdown diye bi site var açın bakın iyi sabahlar.

10 yıldır dizi izliyomuşsun ama hala öğrenememişsin, Netflix internet üzerinden çalışıyo ve bölümlerini haftalık olarak yayınlamıyor tek seferde yayınlıyor.

Lan adam 10 yıldır dizi izlemesiyle bile hava atmış, ne kadar sikko bi ülkedeysek bununla bile ego tatmini yapanlar var amk

aksiyon izleyeceksen git walkıng dead game of thrones izle ? kafan mı güzel birader iki dizide de 10 bölümde harbi aksiyon denilecek 2 3 yer oluyor geri kalan ağır ilerler , 10 yıldır ekranımı izliyon diziyi mi sen onu söyle önce ?

http://nezaman.be/409/narcos-2-sezon-ne-zaman/

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık