"özür dilenmesini pek umursamıyorum." -house m.d.

Narcos tartışma forumu

Tüm Forumlar > Narcos > Breaking Bad'in Azda Olsa Yerini Tutar Mı?

yeni konu aç Breaking Bad'in Azda Olsa Yerini Tutar Mı?

Arkadaşlar B.B.'nin son sezonundayım. Hemencecik bitirmemek için ağırdan almaya çalışıyorum. Yalnız tam bir bağımlılık yaratan senaryo, işleyiş ve düzen var dizide. Konusu gereği birçok bağlantısı olabileceği, Pablo'nun B.B.'de bahsedilmesi gibi şeyler beni meraklandırdı.
Biliyorum gerçek konular üzerine yoğunlaşılmış lakin ne kadar B.B yerini tutabilir? B.B bitiren birisi için başlamaya değer bir dizi midir? :)

Kesinlikle alakası yok BB bir drama Narcos ise 10 saatlik bir belgesel neredeyse.
Breaking Bad'den sonra Better Call Saul'a başlayabilirsin ikinci sezonuda yolda zaten

B.B nin bana göre tek sorunu çok ağır ilerlemesi bu dizide ise olaylar çok akıcı bir şekilde ilerliyor ve gerçek olması ve arada gerçek resim ve videoların kullanılması diziye ayrı bir hava katmış B.B. gibi olmasa da dizi çok iyi yerlere gidiyor gibi :P

B.B nin bana göre tek sorunu çok ağır ilerlemesi bu dizide ise olaylar çok akıcı bir şekilde ilerliyor ve gerçek olması ve arada gerçek resim ve videoların kullanılması diziye ayrı bir hava katmış B.B. gibi olmasa da dizi çok iyi yerlere gidiyor gibi :P

İkisi de kaliteli yapımlar

b.b efsanedir..tru decective yi kesinlikle izleyin

brbad bence de efsane ama bu dizide henüz "hadi lan aksiyona geçelim artık" demedim. brbad'deki o ağır konu problemi yok. hızlı hızlı geçiyor herşey :))

true dedective çöptür şu kazmayı dinlemeyin

Cok aptalca bir baslik narcos ile breaking badi karsilastirmak narcos'a hakarettir. Narcosun 1 sezonu bb'nin 6 sezonuna bedel be...

soo el fuego derim iyi seyirler dilerim

tkbr

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık