"eğer iki yüzlü olacaksan en azından birini sevimli yap." -marilyn monroe

Narcos tartışma forumu

Tüm Forumlar > Narcos > Dizi Cidden Çok Güzel Ama Hızlı mı ?

yeni konu aç Dizi Cidden Çok Güzel Ama Hızlı mı ?

Arkadaşlar diziyi cidden hem ele aldığı konu nedeniyle , hem de yapıtı nedeniyle çok sevdim. Özellikle o aralarda gerçek sahneleri kullanmaları çok iyi. Tabii bazı çarpıtılan konular var mesela Pablo Escobarın hiç sigara içmediği bilgisi doğru mu yanlış mı bilinmez ama , ya da çoğu kişinin dediği abd sempatizanlığı filan falan , benim soracağım tek soru var :

Sizce de dizi ilk sezonu çok hızlı ilerletmedi mi ? Hani kaç yılı ilk sezonda bitirdiler bu adamlar 2. 3. sezona ne bulacaklar ? Ne yapacaklar ? Var mı bir fikri olan ?

Pek bir amerikan sempatizanlığı görmedim dizide.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Yakın tarihi bilen herkes Escobar,ın öleceğini bilir. Ki 2. sezonun sonunda ölecek.
Benim fikrim büyük olasılıkla bitiriler diziyi 2. sezondan sonra ancak bellimi olur Kolombiyalı Futbolcu Escobar'ı anlatan bir üçüncü sezon görürüz.

*Futbolcu Escobar, o dönemlerde uyuşturucu kaçakcıların destek olduğu Kolombiya Milli Takımında Dünya Kupasında kendi kalesine gol atmış daha sonra ülkesine döndüğünde suikaste kurban gitmiştir.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Escobar'ın ölümü hakkında, bilmeyenler sakın okumasın!

----

---

Pablo Escobar'ın yakalanmasının nedeni oğlu Juan Pablo Escobar'la yaptığı 25 saniyelik telefon konuşmasıdır.
Evlat sevgisi abi, dünyanın kanunu bu.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık