"hakikat, yalanlarda başlar..." -house m.d.

New Blood tartışma forumu

Tüm Forumlar > New Blood > new blood dizisinde türk hamamının ve türklerin aşağılanmasını nasıl değerlendirirsiniz?

yeni konu aç new blood dizisinde türk hamamının ve türklerin aşağılanmasını nasıl değerlendirirsiniz?

malesef kafalarındaki türk şablonu hiç değişmiyor.

heleki dizide bir türk oyuncu konuk iken, türk geleneğinde önemli bir yere sahip olan hamamların dizide gösterilen hamamla alakasının olmaması ve orada çalışan karakterlerin türk gibi gösterilip kaba ve holigan gibi lanse edilmesi büyük saygısızlık. bizim tellakların şeyi bile olamazlarda neyse.

ingiliz yapımı bir dizide gayet normal bir olay.. lakin adı üzerinde dizi. izleyenlerin sırf hamamda böyle bir olayla karşılacağız diye hamama gitmemezlik yapacaklarını düşünmüyorum :)

Nası bi kafayla izlediniz bilmiyorum da aşağılama filan yok. Hamamdaki sahnelerde her hangi bi kabalıkta yok. Türk'ler holigan vs denilmiş, hamamda saldıranlardan birisi zenci. O zaman zencilerin herşeye alınması lazım bu mantıkla. Ayrıca kafalardaki Türk şablonu bütün dünyada "müslüman" şablonu ile birleşmişken adamların terör ülkesi olarak bizi seçmediğine dua etmek lazım. Zira şuan piyasada 2-3 tane var. Aşağılanmak nedir bi onlara bakın.

Bencede her hangi bir aşağılanma yok noinvaction'nun dediği gibi orada zencide vardı oda adamları yakalamaya çalışıyor du ozaman ırkçılık yapıyor olmuyorlar mı her şeyde bir bit yeniği aramayın

Her şeyden nem kapmayın, kurtulun artık şu aşağılık psikolojisinden. Dizi de tonla katil-sahtekar-hırsız İngiliz var. İngilizler aşağılanmış hissetmeli sizin mantıkla..?

Haluk Bilginer gibi Türkiye'de oyunculuk eğitimi almış bir adamın bir İngiliz dizisinde oynamasını önemsemek yerine yine mi aşağılık duygusu ! Hadi ama kötü adamların yarısından fazlası amerikan ona laf eden yok.

ya herhangi bir aşağılama yok bunun yorumlara da yazmış birkaç kişi nasıl izliyorsunuz anlamıyorum ki

gerçekten anlamıyorum nasıl bir ön yargıyla izliyorsunuz da kızacak bir şey buluyorsunuz resmen bi avrupa ülkesi bizim hakkımızda bir şey yapsın da üstümüze alınalım saldıralım diye bakıyorsunuz aşın artık şunları

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık