"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

Once Upon a Time tartışma forumu

yeni konu aç 7. sezon

Açıkcası dizinin tam kalbini oluşturan ana kadro çıkıyorsa devam etmelerinin saçma olduğunu düşünüyorum. Emmasız bir Kanca ve yeni ailesi olmayan yalnız bir Regina... O kadar uğraştan sonra Belle'siz bir Gold? Bilemiyorum, tamam son sezon biraz sıkmışımsı gibi olmuş olabilir ama tüm kadroyu çıkartmaları?.. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bende öyle düşünüyorum.yani ana karakteri diziden çıkarılmış bir çok dizi devam etti evet ama sadece emma değil,bir çok insan diziden ayrıldı ve hikaye oluşup,1 sezon yaratacak kişi kalmadığını düşünüyorum.ve goldun son bölümde tekrar kötü oluşu bence saçma oldu,belle'le tekrar bir ara gelmeleri gerekiyodu bence.ama şuan 7.sezonda düzgün bi final yapamayacakları için malesef saçma ama olayları bağlayacak bir sezon yapmak zorundalar.ama yani keşke kadronun yarısı çıkmasaydı diziden :D

Dizinin son iki bölümü bir arada yayınlandı ve orada son bölümde güzel bir şekilde bağlıyorlar. Emma ve eski kadrosuz bir once upon a time kötü olur. Bence yeni sezonda yeni kadro eski kadrodan yardım alarak kendi gizemlerini çözecekler.

22. bölümün son sahnesinde 21 ve 22nin en başındaki küçük kız aynı henry'nin seneler önce emma'yı bulması gibi babasını buluyor ve ona henry mills sen misin diye soruyor. burdan tüm kadro olmasa bile en azından jared gilmore un diziden ayrıldığını anlıyoruz, ki bana kalırsa eski kadronun tümü gitti çünkü they lived happily ever after yazdı yine 22. bölümün sonunda. bence böyle devam edeceğine direk final yapsalar daha iyi olurdu.

Keşke final yapsalardı gerçekten. Yani son sahnesine bakarak devam edebilirler ve BELKİ güzel olur ama biz 6 sezon boyunca kadroyla ilerledik. Sonunda hepsini mutlu gördük. Gold'u bile. Yani... Onlarsız düşünemiyorum.

Henry mills i bulmaya gelen kız henry nin emma ya yaptığı gibi oldu ve ordaki henry bu henry .O yüzden diğerleri olmayabilir ama çok saçma oluyur olmadıkların da.

Ben burayı final olarak kabul edip dahasını izlemem, benim için güzel bir dizinin güzel bir final bölümüydü

bence final 6. sezonun finalı olarak kalmalı. 7. sezonu izlememm

dizide kitabın sayfasında they lived hapily after ever yazdı evet ama kitabın sayfaları bitmemişti son sayfası bu resim değildi ve açıkcası dizide küçük kız babası henry den ayrılırken ormandaydı oraya nasıl geldi nasıl ve neden babasından ayrıldı? annesi kim? kitabın görmediğimiz sayfalarında ne oldu? ben merak ediyorum evet final gibi bir sezondu ama bence ayrılan karakterlerin finali olduğu için bu kadar güçlü yapılmış bir sezon finaliydi ana karakterlerin çıkmış olması beni de çok üzdü ama böyle bir senaryodan kötü birşey çıkacagını düşünmüyorum ben izleyeceğim.bence senaryosu bu kadar güçlü bir diziyi bitmeden kestirip atmayın. birde dizinin finalini düşünün sezon finalinde bu kadar güzelse finalde ne olur kim bilir.

Ben bu diziye hastayım ve bu dizi olmadan yapamam bu dizideki herkesi çok seviyorum hele Lana Parrilla'yı o kadını ev adresini biliyorum ama 7.sezonda çoğu değerli canı canım oyuncuların çıkarılmasına baya üzüldüm eyer 7.sezonu izlersem bir merakımdan bir de değer verdiğim oyucular ve diziye olan aşkımdan ama en çokta biricik hayatımın anlamı olan LANA PARRİLLA için ve gerçekten sezon finali böyleyse finalde ne yaparlar acaba sana katılıyorum @Madhattersgirl ve Mad hatter şarkısı favori şarkımdır.
NOT= Emma 7.sezonun 1.bölmünde görülecekmiş diye duydum

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık