"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

Once Upon a Time tartışma forumu

Tüm Forumlar > Once Upon a Time > dizinin geneli hakkında

yeni konu aç dizinin geneli hakkında

ilk üç sezon iyidi ama sonrada sıkıcılaştı mı sizcede pamuk prenses yakışıklı aşkı diğer aşklar falan vıcık vıcık olmadı mı ya bana mı öyle geliyo

Pamuk prenses cidden sıktı ama zaten basrol onlar değil Emma, diğer türlü çok ön planda olurlardı

Bence dizi hala fazlasıyla güzel ve heyecanlı.

dizi bence de hala güzel ama snowla charmingin aşkı boğdu artık biraz da emma ve hook görelim bence ,henrynin aşkı da fena olmaz hani ))))

HENRYNİN AŞKI ÇOK SAÇMA OLUR O DAHA DÜNKÜ VELET AHDFJD

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben Emma & Hook ve Regina için izliyorum zaten Snow ve Charming 2.sezondan sonra sıkıcılaştılar bide Emma'ya doğru dürüst ebeveynde olamıyolar bazen çok sinir oluyorum ya ksdbjnkfjg

yorkex kesinlikle haklısın ilk 3 sezon harikaydı Elsa olayı geldiğinden beri aynı tadı vermedi dizi şu sıralar biraz iyi gibi ama hiç bişey o Peter pan sezonunun, sihrin yeni storybrooke'a gelme zamanlarının tadını vermiyor

Bence hala harika gidiyor. Sadece şu Timsah ve Belle'nın sahneleri sıkıyor o kadar. Birde Zelena'a sıktı.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

şu an 5.sezon tam olarak beklentilerimi karşılamasa da 4.sezondan daha akıcı bu arada belle ve rumple sahnelerine bayılıyorum sezon devamında diziye yeni bir yakışıklı giriyormuş haberiniz olsun mucuk mucuk

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık