"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

Orphan Black tartışma forumu

Tüm Forumlar > Orphan Black > Bittiğine inanamıyorum.

yeni konu aç Bittiğine inanamıyorum.

Şimdi hayatımda ne yapıcam ben.

Ben de o kadar güzel bir dizinin bitmesi...

akikaten ne yapıcaz.bunun yeni farkına ardım.zombi moduna geçtim.buna benzer başka dizi varsa bilen acil sevabına deyi versin

Bir şeye sapkınca bağlanmak hiçbir zaman iyi sonuçlar doğurmaz , Kendi içinde bir şeyleri yüceltme bana kalırsa . Dizi idi Bitti Gitti !)

@BayCorçen Onun için çok geç.

StoneField, ladyromanova,BUİKA<3 bu mesaj size özel ; bakın sabredip de FRİNGE dizisini 3 sezona kadar gelmeyi başarabilirseniz ondan sonra hayatınızın efsane dizisini izlediğinizi son 2 sezon izlerken anlayabilirsiniz. hatta sonra dönüp ilk 2 sezonu nerelerde sıkılmıştık yahu deyip tekrardan izleme ihtimali de yüksek. fakat tek sorundizilabden kaldırılmış olması(ki anlam veremiyorum arada bir nostalji yapıyoduk ne güzel).. neyse ne demek istediğimi anladınız siz ;))
NOT: bu mesajı ayrı ayrı profillerinizde FRİNGE dizisini görmediğim için yazdım. izleyeniniz varsa mesajı es geçebilir....

Frisby Fringe'ı duymuştum bir türlü izleme fırsatı bulamamıştım o halde bir bakim teşekkürler tavsiyen için.

25+ dizi bitirdim en sevdiğim Fringe'dir. Frisby'e katılıyorum.

fringe bılımkurgu dızı tarıhının babasıdır
frınge hayattır...

Fringe'e bakıyım dedim ilk bölüm çok sıkıcı geldi :( Sonradan mı düzeliyor ?

RachelDuncan şimdi eğer ilk bölüm ilgini çekmediyse biraz problem olabilir. yani uçak sahnesi olayına balıklama dalarak başlıyo dizi zaten. klsaik FBI araştırma olayı . ki daha bikaç sezon biraz garipleşip biraz ilginçleşerek bu tarz fbı araştırması olaylarına şahit olucaksındır.yani bu tarz diziler ilgini çekmiyorsa biraz problem olabilir senin için. fakat ilerde olaylar tahmin edilemez şekilde yön değiştiriyor ki olayın zirvesini oralarda yakalıyor dizi. yine de senin kararın dicem ama çok şey kaybedersin derim ben . tabi bu benim düşüncem ..

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık