"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Outcast tartışma forumu

Tüm Forumlar > Outcast > bu diziyi damien ile karşılaştıranlar gelsin.

yeni konu aç bu diziyi damien ile karşılaştıranlar gelsin.

Bu karşılaştırma olayını sadece bu dizi için söylemiyorum. Neredeyse her dizide böyle saçma sapan karşılaştırmalar oluyor.. Sizin salakça karşılaştırmalarınızı gören bazı kişiler belki bu diziyi izlemiyecek ve gerçekten seveceği bir diziden mahrum kalcak.. Dizilerin çıkış amacını hadi beni, benle aynı türdeki dizilerle eleştirin olarak mı sanıyor bu insanlar ? Böyle karşılaştırmalı yorumlar görünce açıkcası sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Lucifer ile supernaturalı karşılaştıran andavallar bile var benim aklım almıyor ya.. Diziyi sevme olayını çok fazla abartıyorsunuz. Sizin gibi salaklar yüzünden de senaristler artık bu seyirci diziyi izlemeyi bırakmaz diye konuları baştan savma işliyor Örnek : Arrow .. Şu an arrowun izleyici kitleside +7 oldu 8 yaşındaki kuzenim bile izliyor şu diziyi. Seviyesi 10 yaşına inen insanlar gelip arrowu daredevil dizisi ile karşılaştırmaya bile cürret ettiler.. Kısacası diziyi seviyorsan takip edersin ve diğer diziler ile aptal saçma sapan karşılaştırmalar yapmazsın. Sevmiyorsanda izlemezsin gelip sevdiğin dizi ile karşılaştırma yapmazsın. Yapmayın şöyle aptalca karşılaştırmalar

Şu karşılaştırma konusunda ağzına sağlık diyorum

sen git adamlarn dizisine velet dizisi de sonra burda karşılaştırma yapma de :D bırak bilader ben karşılaştırma yaparım Damien'in konusu 10000 kat daha iyiydi burda daha hiç bi bok anlamadık en azından Damien'de neyle karşı karşıya olduklarını biliyorduk.

Kardeşim haklısın ama bu dizi senaryo konusundan damienden daha iyi olabilir çünkü damiende daha ilk sezondan ana karakterin hikayesini , yan karakterlerin hikayesini her hikayeyi verdilere dizi dediğin 2 3 sezonda açılır damien direk açıldı bu yüzdende kapanma tehlikesi yaşadı , bunların aksine preacher ve outcast gibi diziler ilk sezondan ana karaktere godmode vermedi veya tüm hikayeleri başa vurmadı bu yüzden damien senaryo konusunda bi çok diziden daha kötü olabilir ve bu arada arrow gerçekten çocuk dizisi oldu baştan savma bi senaryo eklediler nasıl olsa fanları var izlerler diye düşünüp boktan bişey ortaya çıkardılar

ama böyle saçma şeyler için birbirinize sövmeniz çok garip :D supernatural luciferla bir tutulmamalı veya kıyaslanmamalı supernatural efsaneleşen bi dizi 12 sezon verdiler 13 gelicek gelip 1 sezonluk diziyle kıyaslamayın arkadaşlar , bu arada spn ve flash gibi dizilerin kitlesinin küçük olmasına garip diyenler var onlarda ayrı bi kafadan :d dizilerde hiç doğru düzgün kan yok oliverin bi yeri kanadığı zaman kan resmen ketçap gibi duruyo flashtada basit bi senaryo var çocuksu bi dizi küfür vb yok bu yüzden 7 8 yaşındakiler için ideal oldu :d bu diziler düzgün bi senaryoya sahip olsaydı 6 7 sezon rahat ilerlerdiler ama olmadı işte :D

dizi dediğin 2 3 sezondamı açılır ? ozamana kadar reytingler çok daha azalır yani senin dediğin gibi karakterleri ön plana aldılar diyemi iptal edildi dizi sence ? constantine çok güzel diziydi konu olarak supernaturalla yarışabilirdi ama izleyicisi yoktu reytingler azdı Damien'inde reytingleri az diye iptal edildi yani senin dediğinin hiçbir alakası yok biraz daha anlamaya çalışabilirsin arrow çocuk dizisi diyosun tamam doğrudur da sen niye hala o hesabı kullanıyosun ?

@johnreese KES AMK

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık