"mutlu mu olmak istiyorsun? kimseden bir şey bekleme." -bob marley

Outcast tartışma forumu

Tüm Forumlar > Outcast > Oustcast`a başlanmalımı başlanmamalımı

yeni konu aç Oustcast`a başlanmalımı başlanmamalımı

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

şimdi dizi ilk bölümünde oldukça hızlı sert bir başlangıç yaptı ve bu gerçekten oldukça heyecan vericiydi dizi ilk bölümünde AMAN ALLAHIM BU DİZİ MUHTEŞEM desemde dizi bir sonraki bölümlerde sakinleşti ve bu başlarda oldukça hoşuma gitsede bir süre sonra diziden sıkıldım ve 3 haftalıhına yüzüne bile bakmadım ancak diziye geri döndühümde ciddi bir keyif aldım bir yandan karısı onu terk etsede onun için endişelenen bir yandanda peşindeki içine şeytan girmiş bir kaç insanla uğraşan bir adam görmek hoşuma gitmişti oldukça sakin olup bazı yerlerde insana gerilimi yaşatmasıda insanı diziye bağlayan kısımlardı nede olsa dizi robbert kirkman`ın elinden çıktı diziye ön yargılı davranıp başlamayanlar gönül rağatlıhıyla başlayabilirler demiyorum ancak birkaç bölümüne bakıp düşünebilirler çünkü dizi karakterlerini bize sevdirtmeyi başarıyor oyuncular işlerini iyi yapmışlar ve cidden bir gerçeklik hissiyatı veriyorlar dizinin atmosferide oldukça hoş duruyor karakterlere ve diziye uyuyor doğrusu bolca aksiyon ve gerilim isteyen birisi için oldukça sıkıcı olabilir ancak karakterleri sevip onların yaşadıklarını hissedip yavaş yavaş alevlenen bu diziyi izlemek isterseniz hiç durmayın geçin bilgisiyarınızın başına ve keyifle izleyin

daha 5 bölüm izledim içlerinde 1 bölüm dışında diğerleri hoşuma gitti izle bence

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık