"çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor." -how i met your mother

Outcast tartışma forumu

Tüm Forumlar > Outcast > Yorumları Okuduğumda Ben de Kararsızdım

yeni konu aç Yorumları Okuduğumda Ben de Kararsızdım

Arkadaşlar merhaba , herkes yavaş ilerliyor işte kendine saygısı olan izlemez tarzı yorumlar yapmış , bunları söyleyen insanlar aşırı derecede boş yapmış adam aksiyon yok diyor ne bu jason stathamın başrol oynadığı bir film mi ?? Vikings mi ?? . Dizinin işlenişi konuyu yavaş yavaş bize benimsetmesi ve bu ağırdan almaları muhteşem olmuş , dizinin tüm bölümlerini 1 günde izledim ve şu an yeni bölümü büyük bir merakla bekliyorum. Kesinlikle dizi kültürü olmayan ergenlerin yorumlarına aldanıp diziye başlamamazlık yapmayın. İYİ SEYİRLER :)

Umarım öyledir dostum sindire sindire izliceksin zaten GOT-BB gibi bir işleyişe sahiptir umarım

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

@procacis dizi gayette yavaş ilerliyo 2. sezona geldin final sezonu yayınlandı ama hala o siyah şeylerin ne olduğu anlatılmadı ? kyle ın babasının bahsettiği ışıkların ne olduğuda ? aynı şey amber içinde geçerli finalde " BİZİM SOYUMUZ " demesinin sebebi ne soyları nerden geliyo ? " Öteki dünya " diye bahsettikleri yer neresi ? kendi dünyaları neden yok oldu ve neden kyle ların dünyasını istiyolar ? bunların hangisi yanıtlandı ? bunun gibi birsürü açıkta kalan soru var 2. sezonda final yaptılar ama hala bi boku bilmiyoruz ki bu biraz güzel bişey ama hiçbişey bilmeden izliyoruz bok gibi bişey böyle güzel bi diziyi böyle ağırdan almamalıydılar herşeyi bi anda göstersinlerde demiyorum ama en azından bişeyler açığa çıksa iyi olurdu ve izleyici kitlesinede " ERGEN " damgası vurman ne kadar iğrenç bi kişiliğe sahip olduğunu zaten gösteriyor. ve açıkçası bu diziyi vikings ve jason statham filmleriyle kıyaslamanda oldukça saçma olmuş bu kadar uzun yazmana rağmen nasıl bu kadar boş konuşabiliyosun anlamış değilim.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık