"+ben burada gizli oda falan göremedim. -bu yüzden gizli oda deniliyor zaten." -supernatural

Outlander tartışma forumu

yeni konu aç NASIL OLUR?

Outlander dizisinin, ikinci sezonun ilk bolumu acikcasi cok uzucuydu. Claire'in kendi zamanina nasil doner? Sizce geri donebilecek mi? Peki cocuga ne olacak? Claire kesinlikle Jamie ile birlikte olmali. Geri donmus olmasi beni cok uzdu.

Kitaplara göre, ki yaklaşık bir düzineden fazla kitabı var bu serinin, hikayeler devam ediyor. Tabii bende bütün kitapları okumadım ama, zannediyorum ki, bütün olaylar bir yerde birleşicek.

birinci sezonda bir ara sassanech ı ve kocasını dikizleyen sokakta iri ve kapşonlu biri vardı .demek jeymi de onların zamanına gidiyor bir ara

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Jamie Claire ı taşlardan geçirterek geleceğe gönderiyor, tabi Claire bu sırada tekrar hamile. Jamie de savaşa geri dönüyor. Tarih kitaplarında İskoçların savaşı kaybettiği ve bir çok kişinin öldüğü yazdığı için Claire, Jamienin öldüğünü sanıyor. 20 yıl boyunca gelecekte kalıyor. Gelecekteki kocası doğan bebeğe öz babasıymış gibi bakıyor. Kocası ölünce, Claire geçmişi tekrar araştırırken aslında Jamienin ölmediğini öğreniyor ve kızı Brianna yı burada bırakarak kendisi tekrar geçmişe gidiyor.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık