"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

Oz tartışma forumu

yeni konu aç Merak?

Merak ediyorum diziyi hala izleyen var mı diye. Yani dizi çıkalı neredeyse yirmi bir yıl oluyor! Ne kadar dizi izlersem izleyeyim dönüp dolaşıp yine OZ'a geri geliyorum. Hiçbir dizi bana OZ'un hissettirdiklerini hissettiremedi.
Olayları ele alış biçimleri, hayatın sikilmiş taraflarını göstermeleri diziyi farklı tutan etkenlerden biri sanırım.
Alvarez, Hill, Adebisi, Beecher, Keller, Schillinger, Said, O'Reily, Pancamo. Siktir! Hepsini de çok fena özlemişim.
Neden böyle bir forum açtığımı da bilmiyorum jfeıafhus<ghçd

Ben 1 sezon dayanmaya calıstım ama nafile criminal sevmiyorum yoksa ooo

simdi bağrıcaklar criminalmi var auuuu diye hapishane hayatıda olsa polis görmeye dayanamıyorum

Tabii, tercih meselesi. Yalnız polisler nerede? Dizide yalnızca gardiyanlar gözüküyor. :@

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Şöyle ki tekrar tekrar izlemesemde OZ'un oldukça özel bir dizi olduğunu düşünüyorum. Oz'u izlediğimde beni adeta kendine çekmişti ve bir süre etkisinde kalmıştım. İnsan OZ'u izlerken birçok şeyi düşünüyor. Hayatı sorguluyor adeta. Dikkat spoiler!!!

Özellikle Beecher'ın o hapishaneden çıkınca dışarıda kızıyla vakit geçirdiği hayali aklıma geldikçe tüm yaşadıkları, hayatın acımasızlığı, adaletsizliği, umut ediş ve umudunun sönüşü... O sahnenin acımasız gerçekliği beni izlediğimde derinden sarsmıştı ve hala etkisi silinmiş değil.

Dizi bu ve bunun gibi bir çok üstüne düşünülesi şey sunuyor insana. Ne kaliteli dizisin be OZ! demekten alıkoyamıyor kendini insan.

izliyorumm 4.sezondayım ve açıkçası bitmesin diye şuan ara verdim..

Yeni bitirdim gerçekten efsane bir dizi aradan biraz zaman geçsin tekrar başlayacağım.

Oz'da gördüğüm karakterleri hiçbir dizi yada filmde görmedim.Beni bu kadar etkileyen kendine bu kadar bağlayan bi sürü karakter var Oz'da.En garibi de bu karakterlerin gerçek hayatta da var olması ama hiçbir yapımda karşımıza bu kadar gerçekçi çıkmaması.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık