"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

Paranoid tartışma forumu

Tüm Forumlar > Paranoid > Türklere Hakaret

yeni konu aç Türklere Hakaret

4. Bölüm
Uyuşturucu satıcısını türk olarak göstermişler.Şerefsizler neden böyle yapıyorlar.Bende bu diziyi burada bırakıyorum sizlerede tavsiyem bırakın.

Ne Mutlu Türküm Diyene !

Saçmalık

Diziyi izlemedim ama her milletten uyuşturucu satıcısı çıkabilir. Ne için büyüttünüz ki?

ya allah aşkına türkiye de yok mu uyuşturucu satan her dizi de işlenen konu buna kızılırmı meksikalılar toplu intihar etsin o zaman her film de yada dizi de bir meksika karteli var adamlar ne yapsın:)

Sanki Türk uyuşturucu satıcısı yokmuş gibi yazmışsın.. Aksine her türlü ahlaksızlığı yapan da şerefsizliği yapan da var. Milliyetçi olacağım derken saçmalamayın lütfen.

gülüyorum bu tatlısu milliyetçilerine

Çok uzun zamandır dizi izlediğim için artık canıma tak etti.Arkadaşlar şuan burada izlediğiniz türk dizisi değil yalnız bunun farkındasınız heralde.Gitsin kendi adamını yapsın uyuşturucu satıcısı. adamlar coğu dizide filmde türklere geçiriyorlar.Sizin burada aklınızda kalmaya bilir fakat diğer ülkelerde izleyen insanların akıllarında türkler hep böyle insanlar olarak düşünülecektir , düşünülüyorda izleyeme devam edin siz...

4. bölüm de yazdıklarımı okursanız neden böyle birşey dediğimi anlarsınız. Ha içinizde bir vatan sevgisi yoksa bunu da anlayabilirim.sıkıntı yok

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık