"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

Peaky Blinders tartışma forumu

yeni konu aç bir soru

arkadaşlar 3. sezonda shelbylerin silah sattıkları taraf menşevikler mi bolşevikler mi? ve bu satış ingiliz hükümeti destekli mi tam anlayamadım yardımcı olur musunuz?ilk bölümde biz beyazların tarafındayız diyor tommy,eğer beyazların tarafındaysalar o öldürdükleri ve kırmızı dedikleri rus kaledin neden düğünde? teşekkürler

Kardeşim dizinin bugunumu buldun. Hiç dikkat etmemiştim.

:))) valla tekrar okuyunca bende bugta kaldım.. ama çok hızlı geçmişler ve 3.sezon ruslarla ilgili.neyse sağol yine de

silahları menşeviklere satıyorlar. aslında kaledin düğüne özellikle çağırılmış bir isim değil. sadece shelbyler o zaman aralığında tarihi belirsiz bir buluşmayı (düşesle olan) konuşmak adına beyazların aracı göndermesini bekliyorlar. aracının ne zaman kendini göstereceği bilinmediği gibi sureti de bilinmiyor, shelbyler aracının sadece kod adını biliyor. kaledin de o aracı olarak geldiğini söylüyor düğüne ama polly ona kod adını sorduğunda yanlış cevap veriyor. bu yanlış cevaptan sonra da adamı, bolşeviklerin ajanı olabileceği kanaatine varıp öldürüyorlar zaten. ingiliz hükümeti menşevikleri destekliyor orası kesin ama bu alışveriş tam olarak hükümetin kontrolünde mi gerçekleşiyor? çok emin olmamakla birlikte öyle olduğunu düşünüyorum. çünkü sezonun ilk bölümünde malum buluşma sahnesinde bir churchill bahsi geçiyordu diye hatırlıyorum.

Çeçen mafyası bence

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık