"oturduğum apartman çok güvenli. ev sahibim duşuma gizli kamera bile yerleştirdi." -himym

Person of Interest tartışma forumu

Tüm Forumlar > Person of Interest > Bir Efsane'nin daha sonuna geldik.

yeni konu aç Bir Efsane'nin daha sonuna geldik.

Herkesin tek başına öldüğünü öğrendim. Ama eğer birileri için bir şey ifade ediyorsan , birilerine yardım etmişsen , yada birilerini sevdiysen , tek bir kişi bile seni hatırlıyorsa belki de aslında hiç ölmezsin. Ve belki bu bir son değildir.

Dizi hakkındaki yorumlarınız , eleştirileriniz ?

Ben diziye tekrar başladım. 2. sezonun ortalarına kadar geldim. Keşke önceden başlayıp finale kadar bitirip öyle finali izleseydim de dedim. Kaç sene olmuştu çoğu şeyi tekrar hatırlamak güzel oldu. Cidden defalarca izlenilecek bir dizi ve efsanneee bir finalle bitirdiler. İçerik olarak verdiği mesajlar o hissettirilen dram ve en önemlisi gerçektende olabilecek birşeyin belkide hatta olan birşeyin bu kadar güzel anlatılması yapay zeka içerikli dizi ve filmlerinin arasında açık ara birinci sırayı hak ediyor. Ayrıca değinmek istediğim başka şeyse her insanın cidden kendini bulduğu bir durum yada karakter olmuştur dizide ve onların nasıl değiştiğini nasıl böyle olduğunu anlayarak oluşturulan o bağlılık empati bi çok dizide bulamadığım şeydi. Diyecek çok şey var ama bu kadarını toplayıp yazabildim. İyiki yapılmış.

Kesinlikle iyi ki yapılmış . Bende tekrar izleyeceğim kesinlikle . Elimdeki dizimi bitirdiğim an önceliğime aldığım dizi :)

Bitmesin diye çok çok üzüldüğümdendir belkide ama sanki final finale yakışır bir şekilde değildi önceki sezonlarda ara bölümlerde bile daha fazla heyecan vardı. ama sanki her cümle bunun bir son olmadığını anlatmak istiyor gibiydi en son da shawı araması bölümün başlığı felan. Her şeyiyle her bölümüyle mükemmel bir diziydi ama

@esece bence finalde aksiyondan çok dram kısmına ağırlık vermek istemişler eksik aklıma yatmayan yerler benimde var ama yinede finali sadece tek bölüm olarak değilde bütün sezonla beraber ele alınca hak ettiği gibi bitmiş dedirtti

@Stheno kesinlikle tekrardan başlamak çok güzel aralarda bi kaç bölüm bi kaç bölüm izlemeyi düşünüyorum artık hissettirdikleri şeyler hiç değişmiyor hele 1. sezonda john un doğum günü olan bölüm efsane duygusal bir o kadar da güzeldi ve tekrardan bilerek izlememe rağmen hiç azalmamış o duygusallık

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık