"bir şey gerçek olmak için fazla iyiyse, o şey yalandır." -agents of shield

Person of Interest tartışma forumu

yeni konu aç dizi nasıl?

fringe i bitirdim diziyi aşırı beğendim onun yorumlarında da bu diziyi önermişlerdi nasıl sizce başlamalı mıyım fringe tarzı bi dizi mi sarıyo mu?

Fringe'ye daha başlamadığım için bilmiyorum ama Person of interest efsanedir. Şuan 2. sezondayım ve finale hemen gelmemek için yavaş yavaş izlemek istiyorum. İlk başlarda konu hep aynı diye düşündüm ama sonra gizemler ortaya çıkıyor kesinlikle izlemelisin :)

Fringe'e yapı olarak benziyor dizi. J.J. Abrams'in elinin değdiği belli yani. Yap-boz tarzı parça parça veriyor ana hikayeden en son birleştiriyor fakat POI'de bu olay biraz daha erken oluyor, yani ana hikayenin hareketlenmesi. Fringe'de bunu çok geç vermişti senaristler. Sıkı bi Fringe hayranı olarak öneririm POI'yi izlemeni. Fringe'i mi daha çok seversin POI'yi mi, orası senin zevkin. :)

POİ Fanı olan biri olarak söylüyorum fringenin 2. sezon finaline geldim poi ye göre senaryo biraz sıkıcı ilerliyo gibi , ama POİ de aynı fringe gibi kolay bitmesin diye yavaş yavaş izlemek istiyceğin ama kendini tutamıycağın türde bi dizi bence izlemelisin :D

görüp görebileceğin en iyi dizi

teşekkür ederim arkadaşlar izleyeceğim

FRINGE DEDİN VE BEN AĞLAMAYA BAŞLADIM FRINGE İÇİMDE UKTE BIRAKAN DİZİLERDEN BİRİ. ÇOK AĞLAMIŞTIM FİNALİNDE. BİTİRELİ 1 YIL OLDU. AMA 2. DEFA BİTİRDİM 3.DE İLERDE İZLEYECEĞİM FRINGE GİBİ BİR DİZİ BULAMAYIZ FRINGE EFSANEDIR EFSONUN EFSOSU FRINGE SEVERLERE BURDAN SEVGİLER AĞLAMAKTAN YAZAMIYORUM O KADAR ÇOK ÖZLEDİMKİ WALTER BISHOP U PETER I OLIVIA YI AH AH KEŞKE DEVAM ETSE...

bence de fringe müthişti ama bu dizide süper ben bitirdim harika dizi

fringe bittiğinde bende çok üzüldüm bitmesin diye yavaş yavaş izledim son sezonu ama malesef bitti en çok walterı seviyodum hareketlerini mimiklerini walterı cidden özledim ve walterın son sahnesi cidden çok üzdü ağzım açık izledim bu diziyi de beğendim konusunu falan yakın zamanda izlemeye başlayacağım inşallah

3. sezondayım ve dizi efsane. Kartal göz diye bir film vardı, temasını biraz ona benzettim. :D

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık