"bu da bir rüyaysa, beni uyandırmaya çalışan herkesi öldürürüm." -game of thrones

Preacher tartışma forumu

Tüm Forumlar > Preacher > 1.Bölümde Supernatural e Yapılan Gönderme(Spoiler İçerir)

yeni konu aç 1.Bölümde Supernatural e Yapılan Gönderme(Spoiler İçerir)

Uyarı:Sonuna kadar okumadan yorum yapmayın spoiler olabilir spoilerden rahatsız olanlar 1.bölümü izleyip gelsin

1.bölümde 24:14 te bir veled awesome diyor awesome dediği sırada tulip in indiği araba nedense 67 impalaya çok benziyor(deanin arabası)bu dean a gönderme ordaki kız çocuğu da ben 10 yaşındayım yetki bende bu da dean a gönderme ve olayın geçtiği yerin Supernatural in başladığı yer kansas olması ve çocukların annelerinin ölü olup babalarının çalışması da ayrı bir gönderme son gönderme de kız çocuğu(yine deana gönderme) ortalıkta dolaşıp insanları öldüremezsin diyor bu da dean in saving people hunting things family business lafına göndermedir sam e gönderme yok genelde dean ile alay etmişler anlaşılmaması için dean in repliklerini hem velede hem kız çocuğuna vermişler ki anlaşılmasın bilinçaltımızda supernatural izlemeyin bizi izleyin algısı yaratılsın eğer supernatural hayranı iseniz karar size kalmış bir şey izlersiniz izlemezsiniz o sizin bileceğiniz iş benim görevim sadece bilgi vermek

İzleyecekseniz başroldeki reyiz için izleyin adamın dibi geri döneceğim değerlensin bizim burdaki tarlalar #rez

tabiki başroldeki reyiz için izliyorum ben onun hayranıyım abraham lincoln: vampire hunter'de çok iyiydi burada ise harika ötesi♥

Abraham Lincoln filmi Captain America filmindeki Howard Stark rolü falan adam okuyo ülkücüyüz galiba kahpe düzenin yiğit çocuğu Jesse Reyis Texas Ülkü Ocakları JjJ

ajdasjdadass

sanırım sen bir malsın asdashdas

fazla komik misin nesin sen ya bi defolun gidin sıkıntınız ne benle bir deanşkçılar birde böyleleri yeter gerildim

ananın amı aS:DASdsadsa kadir mısırlıoğlu gibi sallamışsın be kanka

Burda herkes birbirini trollemiş araya atlardım ama izlemesi ayrı bi zevkli lan aösdmsqflnmwqfqw

bu yazı troll mü yoksa samimiyetle mi yazılmış okadar arada kaldım ki
samimiyet içerikliyse arkadaşın hayal dünyası baya genişmiş ve dizi hakkında bi ön araştırma yapması lazım

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Başroldeki elemanın crowley'e oldukça benziyor olması ve vampirin adının "cass" şeklinde kısaltılıyor olması bende de gönderme var hissi uyandırdı lakin çizgiroman uyarlaması imiş dizi.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık