"bu hamburgeri o kadar çok sevdim ki, kıçımdan çıkmasın diye kıçımı dikmek istiyorum." -himym

Preacher tartışma forumu

Tüm Forumlar > Preacher > preacher sizce nasıl bi dizi?

yeni konu aç preacher sizce nasıl bi dizi?

güzel mi ?

Teksas’lı sıkı bir rahip olan Jesse Custer etrafında gelişiyor olaylar. Tanrı’ya inancı kalmayan kahramanımız, Tanrı’nın aslında Cennet’i terk edip, sorumluluklarını yerine getirmediğini öğrenir. Üstelik kendisi de O’nun izini sürüp bularak, ihmalleriyle ilgili hesap sorabilecek tek kişi haline geliverir. Tanrı’yı aradığı bu macerasında Jesse’ye, insan kanını tercih etmeyen dost bir vampir olan eski kız arkadaşı eşlik ediyor. İkilimizin peşinde ise en meşhur kötü adamlardan biri var: Ölümsüz bir öldürme makinası olan Saint of Killers (Katillerin Azizi)

iyiymiş :D

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

supernaturel çakması bir dizi 'tanrı' ortada yok, bir kaos ortamı, vampirler, bir kahramanımız var oda dünyayı kurtarmaya çalışıyor.. hani sıkıldığında yoklukta izlenecek bir dizi benim anladığım bu.

supernatural çakması değildir asıl supernatural preacher lucifer constantine vb çakması olur olsa olsa constantine lucifer ve preacherda supernatural yorumu görmekten usandım bu diziler supernaturaldan yıllarca önce çıkmış yıllarca derken birkaç yıl değil baya uzun bir süre öncesine dayanan çizgi romanlardan esinleniliyor burda bişeye çakma demeden önce neyin çakma olduğunu öğreninde gelin boş fıçı çok tıngırdar hesabı

Hahaahahaha adam supernatural çakması dedi ben ne diyim şimdi buna ağlasammı gülsemmi bilemedim

varlıkta yoklukta her dakika izlenilecek sağlam bir dizi

saçma bir dizi sahneler kopuk rastgele çevrilmiş dizi o kadar hani vaktiniz varsa izleyin derler ya ben onuda demiyorum vaktinizi öldürmeyin bunla

Başka bir diziye yorum yapacaktın herhalde yanlışlıkla buraya yazdın. Diziye gelirsek Dc'nin yetişkin kesime hitap eden Vertigo dalının bir ürünü,kutsallarla alay eden ve popüler kültüre eleştiri getiren alaycı bir dil kullanılmış durumda şuana kadar olan bölümlerde tam anlamıyla verilmiş olmasa da.Bu dizi kesinlikle kendisine şans verilmesini hak ediyor.

Velet dizisi izlemeyin ben izlemiyorum 1.bölümden sonra DC bozdu artık en iyi yapımı Gotham ötesi yalan birde Lucifer

İzleyecekseniz başrol için izleyin belki geri dönerim buralar değerlenince 2.bölüm daha iyiymiş #rez

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık