"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

Queer as Folk tartışma forumu

Tüm Forumlar > Queer as Folk > kimse olmadı senin gibi be qaf

yeni konu aç kimse olmadı senin gibi be qaf

ne zaman şu ilahi dizi (spesifik olarak us versiyonu) hakkında bir şey görsem aklımda emre aydın'ın sesi yankılanıyor.. öylesine eşsiz bir dizi ya
hayır anlamadım tüm dünya eşcinsellik konulu senaryo yeteneğini bu diziye falan mı kullandı da geriye başka hiç kalmadı? uk versiyonu -AYNI DİZİNİN BİR BAŞKA ÜLKEDE ÇEKİLMİŞ HALİ BİLE KIYASLANABİLECEK KADAR İYİ DEĞİL
ne yan karaktere atılıp sonrasında esrarengiz ve gereksiz bir biçimde öldürülen eşcinseller, ne hetenormanyatif altyapılı queer dizileri izledi bu bünye.. ama hiçbiri aynı tadı vermedi tabii ki
the l word ve qaf dışında gerçekçi, dürüst ve cüretkar -DÜZGÜN BİR DİZİ var mıdır acaba sayın okuyucular?
varsa önerin ya, n'olur
(son dönemlerde the real o'neals diye bir sitcom başladı us'de... ona bir bakayım dedim de izlenmiyor hiçbir yerden ;_;)

the l word de qaf da gerçekten de iyi diziler.izlemedim o yüzden öneremiyorum şu an ama queer as folk uk versiyonunun yaratıcısı russell t.davies cucumber ve banana isimli ikisi de eşcinsel temalı yeni dizilerle yeniden ortaya çıkmış.bence şans verilmesi gerekir iyi olabileceklerini düşünüyorum.bu arada izliyor musun bilmiyorum ama orange is the new black de düzgün ve cüretkar geliyor bana..sense8'te de transeksüel,lezbiyen,gay var ama teması eşcinsellik değil,ilgini çeker mi bilmiyorum ama onun da ilginç bir konusu var,güzel bir dizi..gerçekçilik bakımından da oz'u öneririm.dizinin tamamının hoşuna gideceğini düşünüyorum ama onda da özellikle hoşuna gidecek sahneler var tabi ki

ben hit and miss'e de başlayacağım bu arada

looking diye bi dizi var izlemedim ama ona da iyi diyolar

lgbtt flimleri üç aşağı beş yukarı aynı lakin prime onur adlı flim güzeldi cok eski bir yapım olmasına rağmen looking dizisi gayet güzel kıssadan hisse tarzlı bir 3 sezonluk toplam bolum sayısı 22 bolum dur pc de ındırdım izliyorum bas ucu dizimdir Jonathan Groff actör sanırsın beni oynuyor sahane ya :D queer as folk güzel bir dizi bir cok lgbt flimi izledim pankner olmayınca bir yanınız esık kalıyor.. birlikte izleyın bak ozaman flim tam anlaşılır...hahahhaha

gbtt flimleri üç aşağı beş yukarı aynı lakin prime onur adlı flim güzeldi cok eski bir yapım olmasına rağmen looking dizisi gayet güzel kıssadan hisse tarzlı bir 3 sezonluk toplam bolum sayısı 22 bolum dur pc de ındırdım izliyorum bas ucu dizimdir Jonathan Groff actör sanırsın beni oynuyor sahane ya :D queer as folk güzel bir dizi bir cok lgbt flimi izledim pankner olmayınca bir yanınız esık kalıyor.. birlikte izleyın bak ozaman flim tam anlaşılır...hahahhaha

Looking çok güzel sürükleyici bir diziydi keşke uzun olsaydı ki bence kaliteliydi. Orange Is The New Black de devam ettiğim hoş bir dizi. Queer as Folk'u bitirdikten sonra yarım bıraktığım The L Word e devam edeceğim.

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık