"hayvanlar gibi dövüşürsek, hayvanlar gibi ölürüz." -doctor who

Ravenswood tartışma forumu

Tüm Forumlar > Ravenswood > ravenswood özeti

yeni konu aç ravenswood özeti

arkadaşlar ben pll izliyorum. caleb olayını anlamak için bu diziyi izlemem gerektiği söylendi ama diziyi bitirebilecek kadar zamanım yok. lütfen biri bana özet geçebilir mi ?? :D

merhaba eğer izlemediysen anlatıyım ama bazı yerleri tam olarak hatırlamıyorum çünkü yaklaşık 5 ay falan olmuştur izleyeli şimdi anlatıyorum: caleb miranda ile tanışır orasını pll de de görüyosun sonra miranda caleb ve tanıştıkları insanlarla arabada köprüden geçerken bir korkutucu görünümlü bir hayalet görürler hepsi görmez ama sonra araba köprüden suya düşer miranda ölür ve caleb miranda nın yanlış hatırlamıyosam amcası olmalı onun evinde bahçıvan olarak çalışır orda ona özel küçük bir ev verilir bir süre sonra caleb mirandanın ruhuyla iletişim kurmaya başalr onu sanki ordaymış gibi görür ama dokunamaz ama miranda cidden orda ve miranda ruhlar aleminde hapsolur caleb araba kazası yaptığı insanlarla arkadaş olur sonra calebe inanırlar ve onlarda mirandayı görürler ama ravenswoodda paranormal olaylar yaşanır caleb ve yeni arkadaşları bunları araştırmaya başlar öyle devam ediyo ve miranda calebe aşık oluyo falan benim hatırladığım bu yardımı olduysa sevindim

calep hanna ya saçma sapan bişeyler anlattı ne biliyim ateş böcekleri köprü falan arkadaşlarım o bölümden sonra bu diziyi izlememi istedi ve çok açıklayıcı oldu hatta pll hakkında bazı yerlerinde ipuçları veriya ama bir pll değil

teşekkürler :D

ateşböceklerinin de gectiği olay hangisi?

daha izlemeden korktum açıkcası

pll ile ilgisi ne korkudan izleyemedikkkkk

lütfen cevap yazın çok merak ediyorum :))

Caleb Ravenswood'da kendi mezarını görüyor Miranda'yla beraber daha sonra hem bunu araştırmak için hemde Miranda'nın ailesini bulmak için Hanna'ya yalan söyleyip burda kalıyor

peki kendi mezarlarına bir cevap buluyorlar mı?

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık