"birileri onu elimden aldı ve bıraktığı boşluğu kimse dolduramadı." -game of thrones

Rick and Morty tartışma forumu

yeni konu aç Beth sorunsalı

Özellikle 3.sezon 3.bölümde bariz bir şekilde beni çok sinirlendiren bi durum var. Beth söz konusu babası olunca başka kimseyi iplememesi babasının yaptığı tüm hıyarlıklara rağmen jerryden vazgeçmesi sırf babası için babası ona hiçbişi yapmazken onu hep alttan alması ve çocukları takmaması falan beni sinirlendiriyor I HATE YOU BETH !!!!!!

jerry hayvanın teki çünkü

rahat ol biraz, diziyi rahat rahat izle. Karakterlerin ilişkileri yüzünden yorma kafanı göndermelerle eğlen:)

jerrysiz hava sahası, ohh mis valla. İki bölümdür dinlendim. Rick <3

Jerry niye yok? Ayrıca dizinin işleyişi bu şekilde beth babasını herşeyden üstün görüyor ve jerry eziliyor, buda ayrı bir komedi oluyor zaten :D

5.bölüm tamamen jerry ve rick fragmandan onu anladım jerry gitmedi.Ama jerrynin maaş kağıdını yiyen köpek ardından gelen LOSEEER rüzgarı çok acınasıydı jerryi seviyorum ve çok üzülüyorum.Beth bir at cerrahına göre fazla havalı . Ben herkes jerryi seviyor ve üzülüyor sanmıştım. Ve dizinin göndermeleri falan dışında absürt aile draması daha çok ilgimi çekiyor

Beth havalıdan çok egolu bir tip ve yeni akıma uyarsak Jerry biraz hanımcı fhjsfa Jerry ve Beth'in nasıl bir ilişkide olduğunu tam olarak çözebilmiş değilim, seviyorlar ama nasıl bir sevgi bu yahu?

jerry gidince beth ile olan sıkıcı sahneleri de gitti, rick'e daha fazla zaman verildi.bence böylesi daha iyi

Ne kadar da güzel 5. bölüm değil mi ? Mortye bayılıyorum annesiyle konuşmaları çooook haklıydı ve jerry mükemmelden uzakta olsa da bethe çoook fazla bir adam jerryi seviyorum . kötü bir insan rick . ama 5. bölüm güzeldi bence :)

Bİ komedi dizisinde karakter analizine bu kadar derin girmeye gerek var mıydı?

Zaten rick and mortyi de rick and mort yapan bu katmanlı karakter değişimleri şuan dizinin bu j-kadar karanlık bu kadar drama olması en baştaki mizahı seven kemik kadroyu elde etmek . bu karakter olayı futurama, jeff and some aliens (ki karanlık tarafını burdan esinleniyo) , simpsonsta var jerrynin bu denli dümdüz oluşu homerın düzlüğü falan

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık