"zaman her şeyin ilacıdır sözü tamamen bir yalan. uyku her şeyin ilacıdır." -the simpsons

Rick and Morty tartışma forumu

Tüm Forumlar > Rick and Morty > morty rick'i öldürecek teorisi

yeni konu aç morty rick'i öldürecek teorisi

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

gözünde bandaj olan morty gerçek morty idi.sonra rick'in mortylere neler yaptığını gördü ve ona tuzak kurdu.onun kılığına girip diğer evrenlerdeki rickleri öldürdü.

hatırlarsanız rick'in portal tabanca geçmişinde öldürülen diğer ricklerin olduğu evrenler vardı.bunun sebebi ise rick'in orijinal morty'sini takip etmesi.ve böylece portal tabanca geçmişi ile öldürülen ricklerin olduğu evrenler uyuşacak,rick konseyi rick'İ cezalandıracakdı.morty rick'i öldürmedi çünkü rick'in rickler tarafından cezalandırması ona daha çok acı verecekti,ama artık onu öldürmekten başka çaresi kalmadı.

Bir bölümde gözlüklü bir morty vardı bölüm sonunda diğer mortyler arasına karışmıştı, ben de orda bi bokluk olduğunu düşünmedim değil açıkcası ama böyle biteceğini sanmıyorum ben çünkü hangi morty olursa olsun aralarında özel bir bağ var

Başka bir başlık altında bir video linki gördüm ve onu buraya aktarmak istedim, gerçek hayatta yaşanan bir olayın R&M'ye aktarılmış haliymiş. Sonu dediğin gibi :D
https://www.facebook.com/rickandmorty.dizi/videos/1636205686682641/

adam mahkemede yargıça mı sövmüş :D helsal olsun cesur adammış

Kesinlikle :D

https://www.youtube.com/watch?v=3vcw6DrVpNU&t=115s

ingilizcesi olan çok ciddi şeyler öğrenir bu video çok sağlam
morty kesinlikle intikam alacak

Morty'nin diğer sezonlardan daha akıllı olduğuna, yeni sezonun ilk bölümünde Rick'i öldürmeyi göze aldığına ve özellikle son bölümde Ethan'a yaptığı şeye dikkat edersek bu teorinin ciddi bir şekilde gerçeklik payı var. (Bence kaleyi içeriden fethetmeye çalışıyor fakat bir yandan da kendi kötü karakterini fazla saklayamıyor.) Böyle bir şey gerçekse bizim C-137 Morty nerde ? Evil Morty nasıl aileye sızdı ? (Bu arada fazla ingilizcem yok yukarıdaki video bu soruları açıklıyorsa bana yanıt olarak yazar mısınız şimdiden teşekkürler.)

The Film Theorists en sağlam teori kanallarındandır.Tüm bir videosunu izlersen olayları tamamen anlayabiliyorsun

Şimdi üstteki linki izledim, Evil Morty ile ilgili tamamen herşeyi anladım nerdeyse. Tek sorum Evil Morty orj Rick'in yanına nasıl geldi?

arkadaşlar gerçek morty olmasının imkanı var mı? rick'in gelecek evrenden gelen kopyası ailesini garajda öldürmemiş miydi? annesi daha çocukken ölen bir morty nasıl doğar da bandajlı morty haline gelebilir?

bence rick ilk morty ile maceraya çıktığında morty öldü.rick de ailesi anlamasın diye başka bir evrenden morty aldı getirdi.şu anda morty bunu anladı ve intikam alıcak

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık