"kan asla yalan söylemez." -dexter

Riverdale tartışma forumu

yeni konu aç Archie Comics

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Diziyi izledikten sonra dizi hakkında araştırmalar yapmaya başladım. Dizi eski bir çizgi roman serisinden -baya eski 1939/1941 gibi tarihlerde çıkmış- esinlenerek yapılmış. Karakterleri falan araştırmaya başladım ve buraya karakterler ve çiftler hakkında öğrendiklerimi yazayım dedim belki dizinin geleceği hakkında bir fikriniz oluşur. Fakat uyarayım özellikle shipler konusunda spoiler içeriyor. Bu arada okuduğum yazılar ingilizce yani çevirerek yazacağım için belki yanlış bilgi verebilirim küçük bir ihtimal şimdiden kusura bakmayın...

Archie ve aşk hayatı ;
Archie. Betty ve Veronica arasında bir aşk üçgeni varmış ve aynı zamanda Archie ile Cheryl arasında da bazı şeyler yaşanıyormuş ve olay aşk dörtgenine dönüyormuş
Archie hem Betty'i hem de Veronica'yı elinde tutmaya çalışıyormuş, seçim yapamıyormuş yani

Archie ve Müzik ;
Archie "The Archies" diye grubun solisti oluyormuş grupta da veronica, betty, jug, reggie varmış

Veronica ;
Çizgi romanlarda Veronica'nın Riverdale'e gelmesinin sebebi aslında babasının Veronica'nın şımarmasını istememesiymiş bu yüzden kızını kasabaya götürüyormuş falan
Archie Veronica'ya aşırı aşıkmış ve sürekli göndermeye cesaret edemediği mektuplar yazıyormuş
Veronica aynı zamanda Reggie ile de görüşüyormuş arada. Zaten bir yerde Reggie'nin Veronica'ya aşık olduğunu bu yüzden Archie ile sürekli çekiştiklerini okumuştum.
Veronica ve Jug birbirilerinden pek haz etmeyen iki karaktermiş ve sürekli birbirilerini eleştiriyorlarmış, Veronica, Jug'ın tavırlarından yakınır, Jug ise Veronica'ya öbür çocukların aksine güzelliği için ilgi göstermeyi kabul etmezmiş. Archie'nin hatrına birbirilerine katlanırlarmış. İşin komik yanı Veronica ve Jug'ın öpüştüğü sayılar var görsellerde "veronica and jug kiss" diye aratırsanız çıkar.

Betty ;
Betty de Reggie ile görüşenlerden.
Betty ve Jug daha çok yakın arkadaşlarmış

GELECEK BÖLÜM İLE İLGİLİ ÖENMLİ SPOİLER
her ne kadar çizgi romanlarda daha çok yakın arkadaş olarak bahsedilseler de dizi de betty ve jug çift olacak onaylandı hatta fotoğraflar bile sızdı
SPOİLER

Daha çok çok şey var ama yaz yaz bitmez genel olarak yazdım umarım bir fikriniz oluşur, dizi çizgi romana tamamen sadık kalacak diye bir şey yok o yüzden yazdıklarım dizide gerçekleşmeyebilir..

Bende var çizgi romanları satıyorum alan varsa pm atsın.

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık